FestivalnytLine-up

PRISMA leverer musikalsk power til Midtfyns Festival

Den dynamiske søster-duo, PRISMA, bliver næste navn på en efterhånden bugnende plakat til årets Midtfyns Festival, der allerede byder på Carpark North, Søren Huss, Love Shop, Zar Paulo og mange flere.

PRISMA, bestående af de talentfulde søstre Sirid og Frida, har siden 2021 taget dansk musik med storm med hits som ‘I Never Wanted To Meet You’ og ‘Bangs’, samt deres EP ‘Inside Out’. Det har ført til imponerende shows i både ind- og udland, samt tildelingen af flere priser – En DMA, en Carl Pris og senest ’Nutidens Unge’-prisen af bandet TV2, som en del af åbningen på SPOT festival 2023. 

“Vi er utroligt glade for at kunne præsentere PRISMA på festivalen i år”, fortæller den ene halvdel af festivalledelsen, Kim Skovby Klindt. “Med deres unikke sound og eksplosive koncert-energi, kan de godt være et band, som udlandet får øjnene op for. Så det gælder om at nyde dem, mens man kan i de intime rammer, som Midtfyns Festival kan tilbyde”.

PRISMA er allerede begyndt at erobre de internationale scener, hvor de blandt andet har spillet på toneangivende festivaler som WayOutWest og Dockville samt Eurosonic i Holland.
2024 tegner derfor til at blive endnu et spirende år for PRISMA, der allerede har cementeret deres plads som et af Danmarks mest lovende live acts. Med et imponerende bagkatalog og enestående liveoptrædener er PRISMA klar til at indtage landet med deres unikke lyd og musikalske evner.

Se programmet sm det ser ud ind til nu, her under:

Carpark North
Søren Huss
JJ Paulo
Love Shop
Fyr & Flamme
Zar Paulo
Prisma
Uro
Chefen og Hit-Festen:
feat. Chief 1, Anna David, Yepha & Christian Brøns
Midtfyns Greatest 

Midtfyns Festival afholdes den 5.-7. september 2024 på festivalpladsen i Ringe.

Køb din billet på festivalens hjemmeside, www.midtfynsfestival.dk

Lignende artikler

Back to top button