FestivalnytLine-upTopnavne

Internationalt hovednavn + dansk genopstandelse klar til Vig Festival

Eagle-Eye Cherry og C21 kommer til Odsherred

Den nordsjællandske festival, der løber af stablen 10.-13. juli, har allerede offentliggjort navne som ItaloBrothers, Tobias Rahim, Østkyst Hustlers, Andreas Odbjerg, Rasmus Seebach, Medina, Infernal, D-A-D og komikerne Lars Hjortshøj, Torben Chris og Andreas Bo.

Nu fyldes endnu mere i godteposen, for her til morgen har festivalen løftet sløret for, at også svenske Eagle-Eye Cherry går på scenen til sommer. Det altoverskyggende hit er naturligvis “Save Tonight” fra 1997, men kunstneren udgav så sent som sidste år både et album og en EP, så han er stadig i fuld vigør. Fra Cherrys bagkatalog glæder folk sig med al sandsynlighed til at høre velkendte træffere som “When Mermaids Cry”, “Falling In Love Again” og “Are You Still Having Fun?”. Eagle-Eye er i øvrigt halvbror til Neneh Cherry, som hittede med “Buffalo Stance”, “Manchild”, “Woman”, “Buddy X” og “7 Seconds”. Halvbror er han også til DRs vejrvært Christian Cherry.

Der bliver også plads til det “gamle” danske boyband C21 som hittede op gennem start-00’erne med “Stuck in My Heart”, “All That I Want” og “She Cries”. En ting er bandets popularitet i Danmark, men i Asien solgte C21 mere end 7 gange så mange plader som herhjemme. Nu er de efter 17 års pause klar til at vise sig frem igen. Svea S og KrebsFalch er også booket til lejligheden.

Lignende artikler

Back to top button