FestivalnytLine-up

Farm Festival afslører det endelige musikprogram

For 4. år i træk afvikles ’Farm Festival’, hvor country, americana, blues og folkemusik er omdrejningspunktet. Nu er det fulde musikprogram offentliggjort.

Farm Festival, også kendt som Fyns hyggeligste endags-festival, løfter nu sløret for det fulde musikprogram ved årets festival den 1. juni 2024. Efter en succesfuld start på earlybird-billetsalget i begyndelsen af december og offentliggørelsen af første hovednavn, All My Exes, er festivalen nu klar med et ambitiøst program fyldt med spændende navne fra det danske musikvækstlag. Farm Festival fastholder sit dedikerede fokus på country, americana, blues og folkemusik.

 

Farm Festival 2024 præsenterer følgende artister:

All My Exes
Katrine Schmidt
Glimtvis
Henrik Johannessen & the Roots
The Midnight Special
Morgan Helltown & the Lost Cause

 

Fynske Lasse Storm giver koncert på den ’store scene’ 2023. Foto: Ole Klein

Om Farm Festival

Farm Festival, etableret i 2021, har positioneret sig som et sted, hvor musikelskere i alle aldre, kan opleve danske vækstlagskunstnere inden for country, americana, folk og bluesgenren. Festivalens DNA er præget af intimitet, og sloganet ’Let the music talk’ afspejler den naturlige tilgang til musikken. Festivals miljøet er roligt, hyggeligt og bærer præg af gensidig respekt mellem publikum og artister.

Den lille scene ’Songwriters Garden’ der introducerer talentfulde singer-songwriters, og arbejder på at skabe nære forbindelser mellem kunstnere og publikum, vil også I år være at finde på pladsen med endnu ikke offentliggjorte navne.

Earlybird-billetterne til årets festival er allerede udsolgt, og over halvdelen af det samlede antal billetter væk. Interesserede opfordres således til at sikre sig billet i god tid, da Farm Festival igen i år satser på at blive udsolgt.

Praktisk info

Farm Festival finder sted i Ullerslev på Fyn.
Billetter kan købes på www.billetto.dk
Læs mere om Farmen på Facebook: www.facebook.dk/intimkoncerter

Lignende artikler

Back to top button