FestivalnytLine-upTopnavne

Festival-rygtebørsen #9

Hvilke udenlandske bands og kunstnere er egentlig i spil til 2024?

Svenske Europe med Joey Tempest i front er klar til festivalsæsonen i Belgien. “The Final Countdown”-orkesteret har også Saxon med sig i Belgien, så der er puddelrock på vej til vores “periferi” om ikke andet. Dua Lipa indfinder sig også i Belgien til sommer, så hvem ved om der også bliver plads til et dansk visit?

I Sydamerika lægger festivalsæsonen fra land til marts, og følgende er blandt de kunstnere, som skal på dette kontinent, og derfor kunne man spørge sig selv og turen derefter går videre til det europæiske? I hvert fald er Paramore, SZA, Arcade Fire, Placebo, M.I.A, Phoenix, Greta Van Fleet, Hozier og Limp Bizkit afsted med Sam Smith og The Offspring, hvor sidstnævnte jo allerede har meldt sin ankomst til Copenhell og førstnævnte gæster SmukFest.

Lignende artikler

Back to top button