FestivalnytLine-upTopnavne

Dave Grohl og resten af Foo Fighters headliner Roskilde

Rockbandet indtager Dyrskuepladsen til sommer

Rygtebørsen meldte Foo Fighters som kandidater til en dansk festival til sommer, og sådan blev det så også. Roskilde Festival har netop annonceret, at rockmastodonterne bag numre som “Best Of You”, “Times Like These”, “The Pretender”, “Learn To Fly” og “Everlong” træder op i 2024. Nærmere bestemt fredag 5. juli og naturligvis på Orange Scene.

I sommer udgav Foo Fighters deres 11. studiealbum, og mon ikke også der kommer lidt smagsprøver derfra, når Dave Grohl og co. spænder guitar, bas og trommer. Foo Fighters er et af danskernes mest efterspurgte udenlandske live-bands, så denne nyhed vækker med sikkerhed glæde adskille steder i landet. Det bliver i øvrigt Foo Fighters’ tredje optræden på Roskilde Festival.

Lignende artikler

Back to top button