Koncerter

Rod Stewart ‘Live In Concert – One Last Time’ i Royal Arena

I løbet af sin fem årtier lange karriere har Sir Rod Stewart opnået det meste. Han er blevet hyldet som af de bedste sangere i sin generation; han har skrevet adskillige sange, der et blevet til moderne klassikere; han har sunget med banebrydende rockbands The Jeff Beck Group og The Faces, som konkurrerede med Rolling Stones i sin tid; og han har haft enorm succes som solo-artist og liveperformer.

Med sin karakteristiske stemme, stil og sangskrivning har han brudt med alle genrer af populærmusikken, fra rock, folk, soul, R&B, og selv the Great American Song Book mestrer han også; hvilket gør ham til en af de få stjerner der har haft succes og hitliste-toppende albums gennem hvert et årti af karrieren.

Som en af de bedst sælgende kunstnere i musikhistorien, med over 250 millioner solgte plader på verdensplan, vil Rods 2024-koncert indeholde klassikere fra hans fantastiske karriere. Som sanger og sangskriver inkluderer hans hits: “Gasoline Alley,” “Every Picture Tells a Story,” “Mandolin Wind,” “You Wear It Well,” “The Killing of Georgie,” “Tonight’s the Night,” “You’re In My Heart (The Final Acclaim),” “Da Ya Think I’m Sexy?,” “Young Turks,” “Forever Young,” “Hot Legs,” “Infatuation,”  the indelible, “Maggie May,” og mange flere.

“I’m genuinely excited to get back to perform for my wonderful friends in Denmark. I’ll give you my greatest hits – and of course there will be many thrilling surprises!” – Rod Stewart

Ud over at turnere er hans Las Vegas residency, “Rod Stewart: The Hits,” på Colosseum i Caesars Palace forblevet en af de hotteste billetter og bedst anmeldte shows siden lanceringen i 2011. Rod har modtaget utallige af branchens største priser, blandt dem to optagelser i Rock and Roll Hall of Fame, ASCAP Founders Award for sin sangskrivning, New York Times bedst sælgende forfatter, Grammy™ Living Legend, og i 2016 blev han officielt ‘Sir Rod Stewart’ efter at være blevet slået til ridder af Prins William på Buckingham Palace for hans bidrag til musikken og velgørenhed. Blandt de titler, han er mest stolt af, er at være ægtemand og far til sine otte børn.

Vi glæder os til at byde Sir Rod Stewart velkommen i København næste år, til en mindeværdig koncert!

RodStewart.com

Billetpriser: PL1: 950,- / PL2: 800,- / PL3: 700,- / PL4: 550 kr. + gebyr. Fuldt siddende koncert. Billetbegrænsning på 6 per køb.
Billetsalget starter tirsdag 26. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Lignende artikler

Back to top button