Festivalnyt

Store ambitioner for ny musikfestival i Bramslev Bakker ved Hobro

De nyligt tiltrådte ejere af Bramslev Bakker ved Hobro, Jim Lyngvild og Mads Hedegaard, er sammen med eventbureauet, Good Boys Agency ivrige efter at bringe en helt unik festivalatmosfære til Mariager Fjord. Deres nye initiativ, Sommersol i Bakkerne handler om danske topmusikere, hygge, god mad og smuk natur.

Allerede inden billetsalgte er gået igang er der store ambitioner for den nye festival, “Sommersol i Bakkerne” i Bramslev Bakker ved Hobro. Danseorkesteret er signeret, og folkene bag festivalen er vant til at arbejde med danske topnavne, så der er lagt op til hygge og musik fra øverste hylde i Bakkerne.

Musikfestivalen, som finder sted 28-29 juni 2024, er en naturlig forlængelse af de eksisterende festivaler, Sommersol på Slottet i Charlottenlund og Musik i Lejet i Tisvilde.

Tidligere har musikere som Scarlett Pleasure, Medina, Alex Vargas, Ida Laurberg, Vafande, Poul Krebs, Ida Corr, Lis Sørensen og mange flere spillet på søsterfestivalen i Charlottenlund.

Jim Lyngvild og Mads Hedegaard fortæller begejstret: “Med en imponerende deltagermængde på 6000 gæster over to dage i Charlottenlund og endnu flere i Tisvilde står det klart, at det er en vindende opskrift, som er på vej til Mariager Fjord. Vi kommer til at se nogle solide danske navne, og jo mere lokal opbakning, desto bedre. Jeg har allerede haft de første møder med det lokale erhvervsliv, der også er begejstrede”.

En festival på tværs af generationerne

Sommersol i Bakkerne bliver til i samarbejde med folkene bag den landskendte festival; Musik i Lejet i Tisvilde og det nærliggende Hotel Bramslevgaard bakker også op.

“Vi har været utroligt glade for den entusiasme og deltagelse, som vores festival på Charlottenlund Slot har opnået. Nu ønsker vi at genskabe denne succes ved at introducere den samme festivalkultur med lækre omgivelser og fest på tværs af generationer til Bakkerne nær Hobro”, understreger, Mads Hedegaard.

Mere end en musikfestival

Jim Lyngvild har indrettet de telte, som man kan leje under Sommersol i Bakkerne. Der bliver minimum 50 af de såkaldte Viping telte til luksus-festivalgængere.

Sommersol i Bakkerne vil tilbyde en bred vifte af musikalske og underholdningsmæssige indslag tilsat en lækker campingoplevelse med Jim Lyngvild’s camping for luksusvikinger, Viping.

I ugen op til Sommersol planlægger Bramslev Bakker også en række initiativer ud over festivalen. Dette inkluderer vandskiopvisning i samarbejde med Bramslev Vandskiklub, og forskellige børnevenlige arrangementer, og desuden vil Bellevue Teatret levere gæsteoptræden af Jungledyret Hugo. Selve restaurationsbygningen omdannes til et imponerende spiseområde, og der vil være lækker lounge stemning i store telte med udsigt over den smukke fjord.

 

Har brug for frivillige og lokal opbakning

Mads Hedegaard og Jim Lyngvild udtrykker deres begejstring over projektet: “Vi er dybt engagerede i at skabe en ekstraordinær camping og festivaloplevelse og udvikle Bramslev Bakker-området til et kulturelt og underholdningsmæssigt knudepunkt. Vores store ønske er også at inddrage de lokale. Vi får brug for masser af opbakning fra erhvervslivet, og masser af frivillige for at skabe en kæmpe fest. Vi ser frem til at byde både de lokale og besøgende fra nær og fjern velkommen til Sommersol i Bakkerne og dele denne spændende rejse med alle.”

Mads Hedegaard og Jim Lyngvild står sammen med folkene bag Musik i Lejet bag den nye musikfestival i Bramslev Bakker.

Sommersol på Slottet blev i 2023 udsolgt på få dage, og Musik i Lejet på få minutter, og det er forhåbningen at Sommersol i Bakkerne vil opleve samme interesse – ikke mindst set i lyset af, hvor hurtigt den nærliggende Nibe festival blev udsolgt. Allerede nu kan man læse mere på https://sommersol.dk

Lignende artikler

Back to top button