Koncerter

James Arthur giver koncert i Store VEGA

James Arthur annoncerer sit helt nye album ’Bitter Sweet Love’ - ude 26. januar 2024 via Columbia Records. Samtidig annonceres James Arthurs 2024-tour, hvor han giver koncert i Store VEGA 13. februar

Efter James Arthurs seneste udgivelser ’Blindside’ og ’A Year Ago’, er han nu klar til at annoncere sit femte album ’ Bitter Sweet Love’, som udkommer 26. januar 2024 på Columbia Records. James annoncerer ligeledes at han vender tilbage til scenerne med en omfattende UK og Europa-tour, der starter til januar og, hvor han bl.a. spiller otte arenashows i Storbritannien og kommer forbi Store VEGA 13. februar (se den fulde tour-oversigt i nedenstående).

Udover de to nyeste singler kommer det nye album, ’Bitter Sweet Love’, til at bestå af 13 verdensklasse sange, hvorpå man vil kunne opleve James når han er allerbedst. Efter en dybfølt optræden på sin seneste tour, fik James inspirationen til hvordan hans femte album skulle lyde: Her stod han foran et udsolgt publikum, der alle skrålede med på hans sange, og der ramte det ham pludselig James som et lyn fra en klar himmel. Få dage efter tourens afslutning var han tilbage i studiet og fik, sammen med produceren Steve Solomon, skabt et modent værk, fyldt med dybde og noget af det ypperste sangskrivning, hvilket altid har defineret James’ fantastiske karriere.

Den Middlesbrough-fødte, og for nyligt Brit Billion-certificerede, artist har lavet fire top-10 albums, hvor ’Back From The Edge’ fra 2016 ramte nummer 1 på albumlisten i UK. Gennem karrieren har han arbejdet sammen med navne som Anne-Marie, Sigala, Rudimental, Marshmello og mange flere.

James Arthur er en af verdens mest streamende artister med mere end 38 millioner månedelige lyttere på Spotify. ’Say You Won’t Let Go’ blev hans gennembrudshit i USA. Det blev officielt erklæret den mest streamede sang i UK i 2016 og har ramt mere end 4 milliarder streams på musiktjenesterne og 1,5 millarder visninger på YouTube. Tidligere på året modtog han sin første diamant-certificering for netop denne sang da den ramte mere end 10 millioner solgte enheder Dette betød at James kom med i en eksklusiv klub, der blot inkluderer 100 modtagere af denne hæder gennem tiden.

Listen af hits stopper dog ikke her, da han også har lavet en række platincertificerede sange, heriblandt: ‘Impossible’, ‘Can I Be Him’, ‘Sun Comes Up’, ‘Naked’, ‘Empty Space’, ‘Rewrite The Stars’, ‘Falling Like the Stars’, ‘Train Wreck’ og ‘Lasting Lover’.

Billetpriser: 300 kr. + gebyr

Billetsalget starter 22. september kl. 9:00 via vega.dklivenvation.dk og ticketmaster.dk.

EU/UK Tour 2024

Jan 26 – Hamburg, Germany @ Sporthalle

Jan 27 – Cologne, Germany @ Palladium

Jan 29 – Brussels, Belgium @ Cirque Royal

Jan 30 – Frankfurt, Germany @ Jahrhunderthalle

Feb 02 – Munich, Germany @ Zenith

Feb 04 – Zurich, Switzerland @ Volkshaus

Feb 05 – Milan, Italy @ Fabrique

Feb 07 – Luxembourg, Luxembourg @ Den Atelier

Feb 08 – Paris, France @ Le Trianon

Feb 11 – Utrecht, Netherlands @ TivoliVredenburg (Ronda)

Feb 13 – Copenhagen, Denmark @ Store Vega

Feb 15 – Stockholm, Sweden @ Filadelfia

Feb 16 – Oslo, Norway @ Sentrum Scene

Feb 19 – Berlin, Germany @ Columbiahalle

Feb 20 – Warsaw, Poland @ Stodola

Feb 22 – Prague, Czech Republic @ Forum Karlin

Feb 24 – Vienna, Austria @ Gasometer

Feb 25 – Budapest, Hungary @ Barba Negra

Mar 03 – Dublin, Ireland @  3Arena

Mar 05 – Bournemouth, UK @ International Centre

Mar 06 – Birmingham, UK @ Birmingham Utilita Arena

Mar 08 – Sheffield, UK @ Sheffield Utilita Arena

Mar 09 – Newcastle, UK @ Newcastle Utilita Arena

Mar 10 – Hull, UK @ Connexin Live

Mar 13 – Glasgow, UK @ OVO Hydro

Mar 15 – Manchester, UK @ Manchester AO Arena

Mar 16 – London Wembley OVO Arena in London, UK

 

Forudbestil albummet her:  https://jamesarthur.lnk.to/BSL

Lignende artikler

Back to top button