Koncerter

Slowdive i Store VEGA

Den 21. januar 2024 får danske fans muligheden for at træde ind i denne verden, når Slowdive betræder scenen i Store VEGA.

Shoegaze-pionererne og de britiske “godfathers” af genren, Slowdive, har altid haft en helt speciel evne til at skabe soniske landskaber, der inviterer lytterne ind i en verden af drømme og refleksion. Den 21. januar 2024 får danske fans muligheden for at træde ind i denne verden, når Slowdive betræder scenen i Store VEGA.

Fra de tidlige dage i 90’erne har Slowdive været bannerførere for den unikke shoegaze-lyd. De har formået at fange essensen af ungdommelig længsel og skønhed i deres sange. Deres optræden på Roskilde Festival i 2017 står stadig skarpt i mange danskeres erindring som en af de mest magiske koncertoplevelser, festivalen har budt på.

I de efterfølgende år har Slowdive fortsat med at imponere både gamle fans og vinde nye tilhængere. Med deres mindeværdige koncert ved SYD FOR SOLEN festivalen i Søndermarken i 2022 cementerede de deres plads som et af de mest essentielle bands at opleve live.

Derfor er der også stor spænding omkring bandets kommende album, “everything is alive”, der udkommer den 1. september 2023. Med hints af psykedeliske lydlandskaber og en tilbagevenden til nogle af deres 80’er-elektroniske rødder, lover albummet at være en dybdegående sonisk oplevelse. Som Rachel Goswell, bandets medstifter og vokalist, siger: “Slowdive er meget mere end summen af sine dele.”

Koncerten i Store VEGA i januar lover ikke kun at være en opvisning i bandets nyeste værker, men også en fejring af en karriere, der har spændt over tre årtier. Deres koncerter kombinerer storslåede visuals med en lyd, der kan få rummet til at føles som om det udvider og trækker sig sammen med hver note.

Gå ikke glip af denne chance for at se og høre Slowdive i deres fulde pragt. Det bliver uden tvivl en aften, der vil resonere i mange år fremover.

Koncertinformation: Slowdive (UK) i Store VEGA
Søndag d. 21. januar 2024 kl. 20:00
Koncerten må offentliggøres fra onsdag d. 30. august kl. 15:00
Billetter: 350 kr. + gebyr
Billetsalget starter onsdag d. 6. september kl. 11:00 via billetlugen.dk

Lignende artikler

Back to top button