FestivalnytGalleri

Galleri: Old School Rockin’ Blues Festival

Åres festival i Kattrup blev en skøn oplevelse, Lisa Lystam Family Band, Fred Chapelier Band og Working Mojo var nogle af de band som kunne opleves til Old School Rockin' Blues Festival.

Lørdag var der blues i verdensklasse da Hovedgård Bluesfest afholdt Old School Rockin’ Blues Festival 2023.

Måske ikke den største festival, men helt bestemt en af de festivaler, hvor der er mest nerve og nærvær med en helt særlig stemning.

Dagen bød på fem bands med to danske, to svenske og et fransk.

Først var det danske Ole Frimer Band, før svenske Trickbag indtog scenen i teltet.

Working Mojo fra Fyn indtog scenen lige før aftensmaden. De har gennem de seneste 25 år opbygget et ry som et storsvingende blues-band, der altid formår at levere nogle helt unikke og energifyldte koncerter.

Kl. 20.00 var det så tid til dagens franske indslag. Fred Chappelier Band gav en helt igennem fantastisk koncert, så hele teltet var oppe at køre på den gode måde.

Til slut skulle der så være familiefest, da svenske Lisa Lystam Family Band lukkede og slukkede for en skøn blues-festival i Kattrup.

Festivalens formand Gunni Møller Mortensen fortæller, at alt bare klappede og det var en helt fantastisk fest. Nu venter der så lidt oprydning, inden der kan evalueres på årets festival, og nye planer skal lægges for næste år.

Vi har i toppen her samlet et galleri fra dagen til jer.

Foto: Anders Boll og Klaus Dreyer.

Back to top button