FestivalnytGalleri

Bellami vækkede Samsø

Det genopstandne Kim Larsen-band Bellami sørgede for at sætte fut i festen lørdag på Samsø Festival.

Bellami var fra 1984 til 1992 Kim Larsens faste band, der dengang hittede med et væld af det der i dag er blevet til Larsen-klassikere. 30 år senere, altså sidste år, genopstod bandet i semi-original opstilling, idet to af medlemmerne fra dengang er med igen (Ørva og Hans Fagt), og bassen håndteres af Jon Pold, søn af det oprindelige medlem Henning Pold. I front som stand-in for mesteren selv står Jan “Lune” Carlsen, som gør det yderst overbevisende både hvad angår stemme, mimik og endda udseende, hvis man ser bort fra det lange hår og mangel på blød hat – i hvert fald denne lørdag på Samsø.

Bellami indtog festivalens store scene kl. 15 og det var som om de lige skulle finde hinanden inden det helt spillede. Men det gjorde det så til gengæld også! Hit efter hit blev fyret af med en sådan autencititet, at man skulle tro at bandet aldrig havde været opløst, og at Kim selv aldrig havde stillet træskoene.

De mange ørehængere tiltrak hurtigt publikum, som i stor stil blev grebet af både rocken og de mere stille numre, som Larsen selvfølgelig også mestrede. En overbevisende præstation på Danmarks hyggeligste festival.

Bellami turnerer flittigt rundt omkring i landet i løbet af året, så også du kan komme ombord i nostalgi-kanonen.

Se billeder fra koncerten herover.

 

Foto: Klaus Dreyer / Eventfotografi.dk

Lignende artikler

Back to top button