FestivalnytGalleri

Tre kærlige dage i Sølund

Verdens største festival for udviklingshæmmede, Sølund Musik-Festival, foregår i Skanderborg. Den løb af stablen tirsdag til torsdag.

Der var høj sol og glade dage, da Sølund Musik-Festival blev afholdt. To af de tre dage festivalen varer er kun for udviklingshæmmede og deres hjælpere, og det mærkes tydeligt, at det er et af årets absolutte højdepunkter blandt gæsterne.

Festivalen har en tilsyneladende særlig evne til at tiltrække de største danske bands, samt publikumsfavoritter. I år var det blandt andre Benjamin Hav & Familien, Medina, Drew Sycamore, Hardinger Band, Fyr og Flamme, Kato, Magtens Korridorer (som lukkede den store scene) og selvfølgelig Birthe Kjær, som er publikums yndling.

Nogle af brugerne selv optræder også, både som bands og med teater, hvilket bare gør festivalen endnu mere spændende og unik. Ikke mindst disciplinen DM i luftguitar er populær.

Se billeder fra sidste dag, torsdag, herover.

Foto: Klaus Dreyer / Eventfotografi.dk, Una Streit Larsen, Malene Vinge Jakobsen

Lignende artikler

Back to top button