KoncerterKoncertgalleri

Let There Be Rock! – AC/DC UK

Det nok planetens største og bedste AC/DC-tributeband! AC/DC UK besøgte lørdag Skive Theater med den perfekte rock-fest, der hylder et af musikhistoriens mest ikoniske bands. Se billeder fra koncerten her.

De gæstede Skive i 2018, 2019 og 2021 og da de ringede om de ikke nok måtte komme tilbage var det et kæmpe JA. AC/DC UK er Storbritanniens bedste og mest succesfulde AC/DC cover band. Siden 2010 har bandet givet flere end 400 koncerter i 13 lande.

Da AC/DC UK for fjerde gang kommer til Skive med deres gennemførte helaftens-show bestående af tro fortolkninger af AC/DC’s imponerende bagkatalog af ikoniske rock-klassikere og et fantastisk og energisk sceneshow, var det et kæmpe Thunderstruck.

Glem alt om halvdårlige, lokale kopi-bands. AC/DC UK spiller på kæmpe scener i hele Europa med sit eksplosive show, som udmærker sig ved at komme enormt tæt på originalen i både udseende og lyd! AC/DC UK har blandt andet spillet på O2 Arena i hjemlandet, hvor de trækker fulde huse.

Men i Skive Theater er det hele mere intenst.

For det første er scenen ikke mere end en halv meter høj og publikum står helt ved scenekanten. Theatersalen emmer af nostalgi og danner den perfekte ramme for det fantastiske show.
Det var massevis af fed rock, masser af fadøl og et energi niveau som er Jonas Vingeggaard værdig, det er det som har gjort bandet til et af de mest eftertragtede cover- acts i Europa.

De har fans der følger dem som var de den ægte vare. Jeg talte bl.a. med fire Italienere som var rejst til Danmark i går for at høre dem. Den ene af dem skulle hjem på arbejde i morgen men de 3 andre blev her dog i et par dage når de nu var kommet hertil.

AC/DC UK har opnået, hvad de fleste nok regner for utænkeligt for et tributeband. De har optrådt på hovedscenen på den legendariske Grasspop-festival lige efter hovednavnet Iron Maiden! De har tillige delt scene med rock-superstjerner som Ozzy OsbourneMarilyn MansonJudas PriestGuns n Roses og danske Volbeat! Deres dedikation og eksplosive sceneoptræden er ganske enkelt ikke til at stå for!

Jeg har også hørt dem før og håber at gøre det igen.

Vi du også opleve AC/DC UK, så har du mulighed den 20. april i Folkes Hus Struer, eller til november kommer de til Musikteatret Holstebro – Black Box.

AC/DC UK kan også opleves i Kalundborg her i april og til efteråret i Odense Slagelse og Næstved. Inden AC/DC UK igen kommer til landet står på en større koncert tour i hjemlandet England, men også besøg i Polen, Holland og Belgien
For som de synger: Let There Be Rock!

Se billeder fra showet i toppen her.

Foto: Torben Adsersen.

Back to top button