KoncerterKoncertgalleri

Belinda Davids med A tribute to Whitney Houston

The Greatest Love Of All - A tribute to Whitney Houston besøgte lørdag aften KulturCenter Skive. Vi var med, se billeder fra et fantastisk show her.

A tribute to Whitney Houston besøgte lørdag aften KulturCenter Skive, hvor sydafrikanske Belinda Davids indtog rollen som Whitney Huston.
En rolle som hun er blevet castet til blandt mere end 15.000 auditions i 11 lande til filmen om Whitney Huston.

Casterne var ikke i tvivl da de så og hørte Belinda første gang og det var publikum heller ikke.
Ikke alene får Belinda Davids tilhørerne til at tabe både næse og mund med sin smukke stemme.
Hendes energi og charme rammer direkte i hjertet på ægte Whitney Huston fans.
Hun når ud over scenekanten akkompagneret af sit fantastiske band, får publikum med og rammer alle hittene som ”I Will Always Love You”, ”I Wanna Dance With Somebody” og ”I’m Every Woman” lige i skabet.

Født 1976 startede Belinda Davids livet i den lille kystby Port Elizabeth i Sydafrika, hvor hendes musikalske familie på syv børn tilbragte meget af sin tid i kirken, sang og omgivet af gospelmusik. Belinda, som holdt ud som en ‘farvet’ pige i et vanskeligt, apartheid-præget Sydafrika, fandt trøst og styrkelse i musikken – det var en slags equalizer for en person, der var så blottet for lighed i hendes liv og omgivelser, et udtryk og en tidsfordriv, der ikke behøvede nogen ressourcer, ingen specialundervisning, ingen tilladelser, bare hendes egen gudgivne stemme.

Er man til Whitney hits kan det klart anbefales at opleve showet.
Jeg talte med en gæst som havde oplevet den ”ægte” vare i Seattle for mange år siden som fortalte at både stemmen, musikken og showet var på højde the real deal.

Se billeder fra showet i toppen her.

Foto: Torben Adsersen.

Back to top button