Koncerter

Daði Freyr: Den musikalske konfettikanon og Eurovision-stjerne kommer tilbage til Danmark

Han har netop udgivet første tredjedel af et kommende engelsksproget debutalbum, I Made An Album 1/3. Hele albummet bliver udgivet sidst på sommeren. De nye sange er en sprudlende samling disco-inspirerede popsange med sofistikerede hooks og selvrefleksion, men stadig med en overflod af Freyrs unikke og charmerende humor.

Åbningssangen “I’m Fine” er en elektronisk basker af et dansenummer, hvor teksten takler selvkritik og motivation. Den efterfølgende “Limit To Love” viser en mere blød og seriøs side af musikeren gennem kærlighedserklæringen til hans to børn. De to sidste sange “Shut Up” og “Thank You” hiver dig tilbage på dansegulvet. Freyer har selv stået for alt på det kommende album og fortæller om processen:

“Good vibes only. Love who you are, unless you’re a horrible person, then change! I’m making an album. I started making it in 2021 and I’m almost done with it.”

Albumforløberen kommer to år efter, Daði Freyr sang sig ind i alle pophjerter med sit bud på en Eurovison-sang. Han var spået som storfavorit til at vinde konkurrencen med hittet ”Think About Things”, men Corona satte en stopper for Eurovision i 2020.

I stedet gik Freyrs ørehænger viralt i hele verden, blandt andet efter skuespilleren Russell Crowe delte musikvideoen til nummeret, der i skrivende stund har flere 44 millioner visninger på YouTube.

DADI FREYR – I’M DOING A TOUR
30. AUGUST – DRIVHUSET, AALBORG
1. SEPTEMBER – TRAIN, AARHUS
2. SEPTEMBER – VEGA, KØBENHAVN
BILLETSALGET STARTER: 24. MARTS 2023 KL. 09.00
BILLETSALG VIA: ALLTHINGSLIVE.DK

Lignende artikler

Back to top button