KoncerterKoncertgalleri

Galleri: Kalaset på forårs tour

“grib mig hvis jeg falder” er navnet på debutalbummet fra Kalaset. Det unge band er på forårs tour og fredag var det så Aalborg og Studenterhuset. Se billeder fra koncerten her.

Fredag aften var et af de mest lovende band på den danske musikscene, på besøg i Aalborg og Studenterhuset. Her havde Kalaset budt op til fest og det blev der, for bandet leverede og publikum fik en oplevelse.

Kalaset har udgivet sit debutalbum “grib mig hvis jeg falder” i starten af februar og det har en lyd der bare indbyder til at spille live. Bandet er da stort set også på plakaten på alle de kendte danske festivaler.

Så der bliver rig mulighed for at opleve de fem unge i løbet af sommeren, hvilket vi ser meget frem til.

Kalaset har dog fortsat en række forårs koncerter, lørdag aften står de på Posten i Odense. I næste uge skal de besøge Train i Aarhus og Lille Vega i København. Derefter venter en tur til Brøndby inden Bornholm venter.

Sidste omgang af Kalasets forårs tour foregår på Båring Skole den 14. april. Det er nemlig også den sidst live koncert lavet af musikforeningen BAMOK. Det er som en fin afslutning, for bandet stammer netop herfra.

Vi har her i toppen samlet et galleri fra Studenterhuset i Aalborg fredag.

Lignende artikler

Back to top button