FestivalnytLine-up

Vi Elsker Heroes tilføjer en kvartet af stjerner

Atomic Kitten og Lou Bega samt Safri Duo og Whigfield er klar til Vi Elsker Heroes-touren 2023. Early Brid salget er også skudt i gang.

Early bird salget er startet hos Vi Elsker Heroes, som tilføjer fire stærke navne til næste års line-up.

Festivalen siger ”Vi er umådelig stolte af endelig at kunne præsentere Atomic Kitten og Lou Bega samt byde Safri Duo og Whigfield velkommen tilbage på Vi Elsker Heroes-touren!”

Atomic Kitten:

Atomic Kittens officielle hitlister inkluderer tre nummer 1 singler og 13 top 10’ere, inklusive Whole Again og The Tide Is High.

 

Lou Bega:

“Mambo No. 5” nåede nummer 1 i mange europæiske lande i 1999 og blev nomineret til en Grammy Award.)

 

Safri Duo:

Safri Duos “Played-A-Live (The Bongo Song) er siden dens udgivelse i december 2000 blevet solgt i ca. 1,5 mio. eksemplarer og indbragte den trommende duo både en tur i det navnkundige BBC-program ”Top Of The Pops” samt hele syv priser til Danish Music Awards i 2002.

 

Whigfield:

“Saturday Night” solgte mere end én million fysiske eksemplarer i Storbritannien alene. Den nåede også nummer ét i Tyskland, Irland, Spanien og Schweiz, og blev et top-10 hit i Østrig, Danmark, Frankrig, Island, Italien, Holland, Norge og Sverige. I 2023 er det tid til at fejre 30-års jubilæum for den legendariske sang.

Vi Elsker Heroes har dermed annonceret de første syv af de 20-25 navne, der kommer med på sommerens tour. Glæd jer til: Atomic Kitten, Vengaboys, Cascada, Italobrothers, Lou Bega, Safri Duo og Whigfield.

Ud over de omtalte artister er det også med glæde, at vi nu har åbnet for salg af EARLY BIRD-billetter, lyder det fra festivalen, som fortsætter. Der er et begrænset antal billetter pr. by, og med priser startende ved kr. 499, så kan vi ikke anbefale dig at blinke mange gange, før du sætter dig til tasterne og sikrer dig din billet.

 

Køb billet til din foretrukne fest her.

Cascada
Italobrothers
Vengaboys

Lignende artikler

Back to top button