FestivalnytLine-up

Fyrværkeri Festival i Viborg offentliggør The Minds Of 99

Det sjette navn til Fyrværkeri Festival 2023 er et af Danmarks største live band ”The Mind Of 99” er tilføjet plakaten, til næste års festival.

Én uge til billetsalgsstart og i dag tilføjes endnu et navn til programmet, som offentliggøres i dets fulde form inden den 4. november. Et program som uden tvivl er det største program i festivalens 12-årige tilstedeværelse ifølge festivaldirektør Mikael Andersen

 

THE MINDS OF 99

”Under Din Sne”, ”Ung Kniv”, ”Alle Skuffer Over Tid”, ”Emil”, ”Solkongen”, ”Som Fluer”, ”Det Er Knud Som Er Død”, ”Krop Som En Sten”, ”Stjerner På Himlen”, ”Big City, Bright Lights” og mange, mange, mange flere. Listen af hits er enorm lang og på bare otte år er femmands-bandet blevet et af de bedste og mest populære bands i Danmark. ”Lige nu fås der vel ikke rigtig større bands i Danmark og at vi har fået et af de største danske bands til Viborg i deres primetime, er vanvittigt” udtaler direktør for Fyrværkeri Festival Mikael Andersen.

Både deres debut- og andet album er gået platin, mens deres tredje album er gået dobbelt platin. The Minds of 99 har modtaget op til flere guld og platincertificeringer for deres singler, de har mere end 178 millioner streams på tværs af forskellige platforme og har opnået flere top 20-placering på den danske radiochart. De har modtaget 5 Danish Music Awards, en P3-guld-pris, 9 GAFFA-awards og 4 Steppeulven-priser. For bare at nævne nogle.

Ikke nok med at listen af hits er lang og at de har vundet et utal af priser, så er deres livekoncerter et kapitel for sig selv. ”De har jo nærmest skrevet danmarkshistorie med deres legendariske liveshows, som bliver rost til skyerne af alle. Både publikum, anmeldere og kollegaer.” udtaler festivaldirektøren og fortsætter ”De overrasker altid og jeg glæder mig til at se, hvad de har i ærmet, når de kommer til Viborg.”

The Minds of 99 er blevet et symbol på fællesskab i Danmark og de har startet en helt ny bølge af poprock på den danske musikscene. Der kan ikke rigtig være nogen tvivl om, at det bliver stort når bandet rammer dyrskuepladsen. Der kan vist heller ikke være nogen tvivl om, at vi alle glæder os!

8 NAVNE I ALT

Der er nu kun 2 navne tilbage, inden det fulde program er offentliggjort. Nik & Jay, Gilli, Mads Langer, Jada, Phlake og The Minds of 99 er offentliggjort, og de sidste 2 navne offentliggøres den 1. og 2. november. Billetsalget til næste års festival starter fredag den 4. november kl. 10:00.

Se billeder fra The Minds Of 99 koncert på Smukfest 2022 HER.

Lignende artikler

Back to top button