FestivalnytKoncerter

25 år med hits – Robbie Williams kommer til Herning og København

Robbie Williams har i dag annonceret nye europæiske datoer for sin 'XXV'-turné – i forbindelse med hans 25 år som solist.

På de nye 2023-tourdatoer bringer sine højenergiske shows til europæiske byer og starter med et show i Bologna, Italien den 20. januar. Derefter tager han på tværs af kontinentet, og spiller i byer som Paris, Amsterdam, Berlin og Barcelona, så er Danmark heldigvis også på tourplanen med både den vestdanske arena, Jyske Bank Boxen i Herning, og den østdanske, Royal Arena i København. Efter udgivelsen tidligere på måneden af hans album, ‘XXV’, som byder på mange af hans største hits og fanfavoritter fra hele solokarrieren, bliver arenatouren en glædelig fejring af Robbies 25 år som solist.

Pre-salet starter onsdag den 28. september kl.10.00 via den officielle Robbie Williams-store. Det officielle billetsalg starter fredag 30. september kl. 10.00 via ticketmaster.dk og livenation.dk og ovenstående Robbie Williams store.

Tidligere på måneden sikrede Robbie sig sit 14. UK-nummer 1-album med ‘XXV’, som toppede hitlisten i den første uge efter udgivelsen. Med denne fantastiske præstation har musikikonet slået rekorden for den solist der har flest britiske nummer 1-album. Han er således på niveau med Elvis Presleys hitlisterekord, da han sikrede sig sit 13. nummer 1-album med 2019’s ‘The Christmas Present’. Kun The Beatles har nu flere UK-nummer 1 albums end Robbie med 15. Hans samlede hitliste-toppende albums i Storbritannien på tværs af hans soloværker og plader udgivet med Take That ligger nu på 19. Det placerer ham i top to bedste acts gennem tiden med flest nummer 1 placeringer på tværs af deres katalog, kun overgået af Paul McCartney der har flere.

robbiewilliams.com

Support: Lufthaus

Billetpriser: PL1: 1145,- / PL2: 945,- / PL3: 745,- / PL4: 645,- / Front Circle: 1.145,- / Stå: 945 kr. + gebyr.

Billetsalget starter fredag 30. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Artist presale fra onsdag 28. September kl. 10.00 (48 timer)

 

Den fulde tourplan er som følger:
20 January – Unipol Arena, Bologna

23 January – Hallenstadion, Zurich

26 January – Sportpaleis, Antwerp

28 January – Ziggo Dome, Amsterdam

29 January – Ziggo Dome, Amsterdam

1 February – Barclays Arena, Hamburg

5 February – Lanxess Arena, Cologne

15 February – Festhalle, Frankfurt

20 February – Mercedes-Benz Arena, Berlin

26 February – Jyske Bank Boxen, Herning

27 February – Royal Arena, Copenhagen

1 March – Avicii Arena, Stockholm

5 March – Nokia Arena, Tampere

9 March – Arena Riga

10 March – Zalgirio Arena, Kaunas

12 March – Tauron Arena, Krakow

14 March – Budapest Arena

17 March – Stadthalle, Vienna

20 March – Accor Arena, Paris

24 March – Palau Sant Jordi, Barcelona

27 March – Altice Arena, Lisbon

24 June – Telenor Arena, Oslo

Lignende artikler

Back to top button