Line-up

Sølund afslører stærke navne

D-A-D, The Mumes og Jada er blevet tilføjet til line-up på dette års Sølund Festival.

Der er glæde blandt folkene på Sølund, for i dag offentliggjorde de festivalens sidste navne, og dermed kan de – næsten – lukke plakaten for i år. 
Næsten skyldes, at der er kommet et afbud, som de nu arbejder på at finde en erstatning til. 

Inden da kan gæsterne glæde sig til at se tre stærke danske navne, blandt et imponerende hold musikere, når festivalen ruller i starten af juni måned. 
D-A-D
De garvede rockhoveder var blandt dem, der blev aflyst i 2020. Så derfor skal de selvfølgelig spille på Sølund i år i stedet for. 
Binzer, Binzer, Pedersen og Sonne har mange års erfaring med at skabe en fest, og når det gælder beboerne på Sølunds evne til at rocke med, er det det perfekte match.
Jada
Hvis de sidste par års nedlukning har haft nogen indflydelse på Jadas raketkarriere, ville vi gerne se, hvor vidt hun kunne drive det under normale omstændigheder.
Den danske sangstjerne har i hvert fald sat sig boret sig godt og grundigt ind i danskernes musikhjerter, og nu kommer altså også til Sølund Festival. 
The Mumes
Der er ingen over og ingen ved siden af, når det gælder danske bands bestående af udelukkende udviklingshæmmede medlemmer. Og de får rigeligt med mulighed for at vise, hvad de kan. 
For The Mumes skal spille flere koncerter under festivalen. Herunder en 35 års jubilæumskoncert, med sange, de selv har valgt. 
De tre navne kommer i godt selskab med bl.a. Lis Sørensen, Queen Machine, Kato, Birthe Kjær og Gnags.
Sølund afholdes den 7. – 9. juni.

Lignende artikler

Back to top button