Festivalnyt

Holstebros største havefest bygges op nu.

Alle har fortjent en fantastisk fest på lørdag til Vi elsker 90'erne og du kan nå at komme med endnu

Allerede fra morgen af var der fuld gang i den på sportspladsen ved Rolf krakeskolen. Mere end 20 professionelle scene og telt opsætter og ligeså mange frivillige, har været i gang hele dagen med at skabe magien bag Holstebros største havefest “Vi elsker 90’erne”.

Hvor er vi heldig her i Holstebro, at vi kan have flere zoner med helt op til 2500 festglade personer i hver zone.” siger Jan Nonboe
Så der bliver mange mennesker i hver zone, og der skal nok blive fest, det er et løfte, forsætter Jan Nonboe med et kæmpe smil i hele ansigtet.

Forud for dette års vi elsker 90’erne, har der selvfølgelig været mange spekulationer omkring alle de her restriktioner, der har været i Danmark. Men fakta om er at de eneste to restriktioner der er på lørdag, er Coronapas og zoner med optil 2500 personer i hver.

Da beslutningen skulle tages om man skulle springe over “vi Elsker 90’erne i 2021 var både Søren Bertelsen, Riffi (skaberen bag Vi elsker 90’erne) og Jan Nonboe alle enige om at satse og gennemfører uanset restriktioner og krav. Det ser ud til at være en god beslutning for alle, både gæsterne, de frivillige og arrangørerne fortjener at få en fantastisk lørdag, når der er Vi elsker 90’erne i Holstebro

Hvis man så lige kigger på vejrudsigten på lørdag så meldes der om perfekt festival vejr. Ingen regn og minimum 18 grader og let sol og næsten ingen vind.

Hvad mere kan man ønske sig.

Da der jo er de her zoner, der skal festes i,  har du mulighed for at allerede få dit armbånd på fredag, så du sikre dig at komme i samme zone, som dem du har aftalt at mødes med. Det gør du ved at møde op på Roxy Malt i tidsrummet mellem klokken 14:00 og 20:00.

Har du siddet på din hænder og ikke fået købt din billet endnu har du stadigvæk muligheden, da der stadig er få billetter tilbage.

Køb din billet her

Lignende artikler

Back to top button