Festivalnyt

Fyrværkeri Festival og Jubilæumsfesten udskydes til 2022

Der blev ingen Fyrværkeri Festival i 2020 på grund af Covid-19 og som tidligere udmeldt bliver der heller ingen jubilæumsfest på dyrskuepladsen i 2021. Den store 10-års jubilæumsfest udskydes dermed til 2022, hvor den ellers udsolgte festival vender stærkt tilbage, og nu er foreningen bag Fyrværkeri Festival klar med flere oplysninger om købte billetter.

Den store udsolgte 10-års jubilæumsfestival bliver altså flyttet til 2022, hvor festivalen vender stærkt tilbage; ”Fyrværkeri Festival 2022 bliver en kæmpe fest og vi vender tilbage med fuld styrke! Vi glæder os enormt meget til at feste med vores skønne publikum igen” udtaler festivaldirektør Mikael Andersen. Festivaldirektøren lover desuden, at han og teamet bag vil knokle endnu hårdere for at gøre jubilæumsfesten i 2022 helt ekstraordinær; ”Det bliver en fantastik fest, som vi kender den, og vi kommer til at arbejde hårdt på at forbedre festivalen på alle punkter”. Hvordan musikprogrammet bliver i 2022 vides dog endnu ikke; ”Vi håber på at kunne booke mange af de samme kunstnere, som skulle have optrådt i 2020, men hvordan musikprogrammet præcist bliver, ved vi ikke endnu” udtaler festivaldirektøren.

Festivaldirektøren fortæller desuden at festivalen lige nu modtager rigtig mange henvendelser vedrørende venteliste og billetter til 2022 og han forventer altså, at festivalen stadig vil være udsolgt efter refundering; ”Vi bliver nærmest bombarderet med mails fra folk, som gerne vil på ventelisten til 2022 og det er jo helt fantastisk, så jeg tør næsten godt garantere at Fyrværkeri Festival 2022 stadig vil være udsolgt, når refunderingsperioden slutter”. Ønsker man at skrive sig på ventelisten kan man gøre det på Billetsalg.dk – overskydende billetter fra refundering bliver solgt efter først til mølle.

 

BEHOLD DIN BILLET TIL 2022

Fyrværkeri Festival bliver arrangeret af en almennyttig forening og bliver afholdt for at samle penge ind til velgørende formål, særligt lokale idrætsforeningers ungdomsarbejde. Blandt andet derfor håber arrangørerne bag, at langt de fleste vælger at beholde sin billet til 2022, som stadig derudover også stadig er udsolgt; ”Vi kommer til at savne vores publikum uendeligt meget den sidste lørdag i august i år, og vi håber og tror inderligt, at vores publikum vil bakke op om Fyrværkeri Festival 2022” udtaler festivaldirektør Mikael Andersen og fortsætter; ”Festivalen er stadig udsolgt og der er rift om billetterne, så det skal nok blive en god fest i 2022”. Billetter købt til den udsolgte Fyrværkeri Festival 2020/2021 bliver automatisk overført til 2022, og ønsker man at beholde sin billet, skal man derfor ikke foretage sig yderligere.

 

REFUNDERING

Hvis man har købt sin billet igennem det officiellet billetsystem Billetsalg.dk og ønsker at refundere sin billet, skal dette gøres ved at logge ind på billetkøberens profil på Billetsalg.dk og vælge refundering ud for de billetter, som man ønsker at refundere. Man kan refundere sine billetter fra den 7. juni til og med 20. juni 2021. Efter denne dato begynder Billetsalg.dk at betale pengene tilbage for de refunderede billetter.

Har man købt billetter udenom billetsystemet eller har man en partnerbillet, skal man skrive en mail til info@fyrfest.dk og vedhæfte sine billetter.

Der bliver desuden sendt en mail ud til alle billetkøbere gennem det officielle billetsystem fra Billetsalg.dk med mere information om billetter.

Fyrværkeri Festival opdaterer løbende på både hjemmeside, sociale medier og direkte til alle billetkøbere. I den forbindelse opfordrer arrangøren til, at alle får tjekket op på deres profil på Billetsalg.dk og sørger for, at den er opdateret med korrekt mailadresse.

Lignende artikler

Back to top button