Koncerter

40 år med tv•2 bliver fejret i Ceres Arena

Verdens Lykkeligste Band tager på turné i forbindelse med deres 40-års jubilæum. Et at stoppene bliver Ceres Arena i slutningen af oktober.

Lyden af Aarhus er ukomplet uden lyden af tv•2, og til efteråret kan du opleve dem fejre deres 40 års jubilæum som et hele byens bedste bands i Ceres Arena.

Der er ikke mange aarhusianere, der ikke er bekendt med Verdens Lykkeligste Band, og i år kan tv•2 fejre 40 års jubilæum. Det fejrer de med et brag af en fest i Ceres Arena d. 31 oktober.
Koncerten er del af deres jubilæums-tour, hvor der udover Ceres Arena er planlagt koncerter i K.B. Hallen, Odeon i Odensen og Aalborghallen.

” Vi trækker en linje ned gennem historien og finder de sange frem, som nærmest synger sig selv, blandet med de sange, som er vores bud på noget tidløst og eviggyldigt. Vi skal holde en fest og hylde fælleskabet, og vi vil ikke have det mindste imod, hvis koncerten giver anledning til, at publikum skulle finde på at synge med – vi glæder os helt vildt til at sparke 40-årsfesten i gang,” siger Steffen Brandt

Billetsalget til både koncert og turné starter d. 4. februar kl. 10.00 på musik.dk.

Lignende artikler

Back to top button