Koncerter

Vestjysk koncertfænomen Kellermensch gæster VoxHall

Det vestjyske livefænomen Kellermensch puster atter liv i rockmusikken med annoncering af danske koncerter og ny bombastisk ballade. Denne aften gælder det VoxHall i Aarhus.

Det vestjyske livefænomen Kellermensch puster atter liv i rockmusikken med annoncering af danske koncerter og ny bombastisk ballade. Denne aften gælder det VoxHall i Aarhus.

På det skæbnesvangre nye udspil “Nothing” tænder rock noir-bandet lys i det mareridtsmørke, der omslutter alt, når man mister. Singlens artwork viser omridset af en kvindeskikkelse som et billede på dét at blive forladt i et midlertidigt kaos. Men “Nothing” er i lige så høj grad en håbefuld sang om individets kamp for at indse, at ingenting ikke er ingenting, og at der altid er et lys i mørket.

Mod midten af det forgangne årti syntes Kellermensch at være opslugt af selvsamme undergrund, som de år forinden så skelsættende var opsteget fra. Oven på et ualmindeligt succesfuldt forløb med den selvbetitlede debut i ind- og udland, fulgte otte år, før det hæderkronede comebackalbum “Goliath” cementerede mørkemændene centralt som ledestjerner på den danske rockscene. Albummet med den profetiske titel udløste hos Gaffa kåringer som Årets Album og Årets Sang samt to top 3-placeringer for hele årtiet.

Med deres unikke kombination af trædeorgel, violiner, forvrængede guitarer, dundrende trommer og tordenbrøl har sekstetten de seneste år genopvakt rockmusikken.

På scenen har Kellermensch udviklet sig fra kompromisløst, larmende rockband i den esbjergensiske undergrund til internationalt koncertfænomen, der bevæger sit publikum med smukke og intense, smertefulde og voldsomme liveoptrædener af dramaturgiske dimensioner. Dette har ført dem til Europas største scener herunder Rock Am Ring, Rock Im Park, Wacken og Roskilde Festivals Orange Scene. Få kan favne Copenhell og Tønder på samme tour. Et sådant band er Kellermensch.

Dato: 20. november 2020
Pris: 240,-
Scene: VoxHall
Billetsalg: Fondenvoxhall.dk

Lignende artikler

Back to top button