Koncerter

56 børneaktiviteter i Viborg Kommune i uge 7

Så er det nu, børnefamilier kan begynde at lægge planer for uge 7. Er I til børneteater, bowling, ridning, film i biografen eller kreative værksteder? Eller vil I hellere til kampsport, på flagermus safari eller besøge Naturskolen i jeres vinterferie?

Så er det nu, børnefamilier kan begynde at lægge planer for uge 7. Er I til børneteater, bowling, ridning, film i biografen eller kreative værksteder? Eller vil I hellere til kampsport, på flagermus safari eller besøge Naturskolen i jeres vinterferie?

Igen i år har rigtig mange klubber, foreninger og kulturinstitutioner valgt at byde ind med et væld af spændende aktiviteter for børn og deres familier i skolernes vinterferie i uge 7. De Kommunale Ferieaktiviteter er stolte af at kunne præsentere et bredt og varieret program fyldt med bevægelse, udeliv, sport, spil, film, teater, teknologi og kreativitet. Vi kan godt garantere, at der er noget for enhver smag.

Kager eller løbehjul?

De gode gamle klassikere som pool-party, bondegårdsbesøg, skydning med luftgevær, skilteworkshop på Bogtrykmuseet og Bowling er selvfølgelig stadig at finde i programmet, men der er også nye og spændende aktiviteter at prøve kræfter med.

Er du vild med kage? Elsker du at pynte og trylle med farver og former? Og vil du gerne imponere din mor, far, søster, bror eller dine venner? Så riv en dag ud af din vinterferie og brug den i den søde verdens tegn sammen med Mercantec, som afholder ”Den lille Bagedyst” hvor du kreerer super lækre kager/cupcakes, som passer perfekt til en kop mælk efter skole eller som kagen til klassefesten.

Onsdag i uge 7 giver Game Streetmekka den max gas med gadeidræt og fede aktiviteter for alle.
Kom blandt andet og prøv deres Street-art workshop, hvor du kan udfolde dig kreativt. Du kan også battle i bordtennis, øve tricks på løbehjul eller udfordre vennerne i street basket.

Familiekoncert og DM i Tegning

Mandag i uge 7 inviterer De Kommunale Ferieaktiviteter til en familiekoncert med fri entré på Hovedbiblioteket i Viborg. Sammen med sine gamle venner Frederik og Ingolf, sin helt nye veninde Coco og et lille blåt næsehorn er Cirkeline taget af sted til Afrika for at finde ud af, om chokolade gror på træerne. Den prisvindende bassist og komponist Moussa Diallo har lavet musikken til Jannik Hastrups seneste Cirkeline-film. Til koncerten fortælles historien og når trioen ruller de afrikanske rytmer ud, bliver der masser af dans og sang sammen med børn og voksne.

I år gæster ”DM i Tegning On Tour” Gudenåhuset, Bjerringbro Bibliotek med et forrygende tegneshow ”1-2-3 TEGN! GRATIS TEGNEWORKSHOP FOR SKOLEBØRN”. Onsdag den 12. februar har alle 9-13-årige muligheden for at deltage i denne spændende workshop. Vi garanterer, at alle får masser af tegne entusiasme med hjem.

Sådan gør I

Børnebiblioteket, Viborg Bibliotekerne koordinerer Viborg Kommunes Ferieaktiviteter for børn fra 0. til og med 6. klassetrin. Aktiviteterne udbydes af foreninger, klubber og kulturinstitutioner i Viborg Kommune.

Vinterens program er tilgængeligt på Ferieaktiviteters hjemmeside www.ferieaktiviteter.viborg.dk.

 ”Som forventet melder vi allerede udsolgt til flere aktiviteter i vinterferien”, fortæller Anne Rasmussen fra Viborg Bibliotekerne: ”Interessen er stor, og da der er tilmeldingsfrist på flere af vores aktiviteter og begrænset antal billetter, er det en god idé at købe billet i god tid”.

Back to top button