Line-up

Skivefestival: Annoncerer tre nye navne

90erne er højsædet hos de tre seneste navne, der er blevet annonceret til Skive Festival.

Souvenirs, Sandra og Dressed for Roxette er netop blevet tilføjet musikprogrammet for dette års Skive Festival, der afvikles d. 4. – 6. juni. Dermed er der kræs for fans af 80erne og 90ernes popmusik.

“Jeg troed’ du var hos Mikael” og “Jeg hader Susanne” har været nogle af Souvenirs største hits, og det er blevet til mange flere ørehængere i løbet af de mere end 25 år, der er gået siden NIels Bonde og Sofie Torp gik i gang med at lave musik sammen.

Tyske Sandra tegner også godt for 80er-fans, der således får chancen for at opleve bl.a. megahittet “Maria Magdalena”, der i dén grad satte hende på hitlisterne. Siden er det blevet til “Little Girl” og “In the heat of the night”, og bookingen af sangerinden sikrer rigelige muligheder for at drømme sig tilbage til neonfarver, forvaskede denimjakker og store øreringe.

Marie Frederksson er ikke blandt os længere, så for dem, der enten aldrig var heldige nok til at fange hende og Per Gessle i poplegenden, Roxette, er det muligt at få tilfredsstillet behovet for “The Look” ved at tage forbi “Dressed for Roxette”, der er det tredje navn, der netop er blevet frigivet.

 

Lignende artikler

Back to top button