Koncerter

Glæd dig til et nyt forårsprogram med fokus på litteratur og læsning

Bemærkedage er Viborg Bibliotekernes forårsprogram med kulturelle oplevelser for hele familien. Glæd dig til spændende forfatterevents, bogcaféer, højtlæsning, påskejagt for børn og musikalske oplevelser for både store og små.

Bemærkedage er Viborg Bibliotekernes forårsprogram med kulturelle oplevelser for hele familien. Glæd dig til spændende forfatterevents, bogcaféer, højtlæsning, påskejagt for børn og musikalske oplevelser for både store og små. Forårsprogrammet udkommer den 8. januar.

Litteratur kan nydes på mange måder, hvad enten du læser, skriver eller lytter. Har du lyst til at dykke ned i litteraturen, så er ”Skriveværkstedet på Hovedbiblioteket” og ”Lyst til lyrik” nye kulturtilbud, som måske lige er noget for dig. Lyt med, når skuespiller Lotte Andersen giver dig en guidet tur bag mikrofonen og fortæller om lydbøger, og er du glad for bøger og god mad, så tag med til ”Grillmad, kolde øl og litterære godter” i Karup.

 

Mød kendte personligheder på dit lokale bibliotek
Forårsprogrammet er fyldt med aktuelle og rørende begivenheder. Du kan fx møde TV-korrespondenten Rasmus Tantholdt og rejse med ham ind i verdenshistorien, mens den skabes. Forfatter Peter Øvig Knudsen dykker ned i sin seneste bog ”Min mor var besat” og åbner op for sin egen personlige rejse i psykiatrien. Du kan også møde forfatter Lotte Kirkeby, når hun fortæller om familielivet med udgangspunkt i sin nye bog ”De nærmeste”. 

Mulighederne er mange på dit lokale bibliotek, hvor det litterære fællesskab er særligt i fokus denne sæson.

Hvad enten du er til rockkoncerter, klassisk musik eller jazz, har du også mulighed for at mærke musikken i det nye forårsprogram. ”The Blue Van” spiller rock i Gudenåhuset i Bjerringbro, jazzkvartetten ”Just Like Django” fylder Hovedbiblioteket i Viborg med rytmer og swing, og ”Viborg Big Band” spiller blues, jazz og latin, så hårene rejser sig.

Oplevelser for børn
Traditionen tro byder Viborg Bibliotekerne børnefamilierne indenfor til et væld af vinterferieaktiviteter i uge 7. Hold øje med www.ferieaktiviter.viborg.dk, hvor alle aktiviteterne vil være at finde fra slutningen af januar. I ugen op til påske er der påskejagt på Hovedbiblioteket i Viborg, men også udenfor ferierne er der fokus på skønne oplevelser for børnene.

Back to top button