Koncerter

International tenorlegende kommer til Danmark

Det bliver en musikalsk oplevelse af de helt store, når den tyske verdenstenor Jonas Kaufmann giver koncert i Musikkens Hus i Aalborg den 29. november 2020 sammen med Aalborg Symfoniorkester.

Der er god grund til at glæde sig til samme tid næste år. Den 29. november 2020 lægger tenorlegenden Jonas Kaufmann nemlig vejen forbi Danmark, hvor han sammen med Aalborg Symfoniorkester giver koncert i Musikkens Hus i Aalborg.

Vi har svært ved at få armene ned. Jonas Kaufmann er en af verdens bedste tenorer i øjeblikket, og vi er derfor meget stolte af at kunne præsentere en så talentfuld og storslået kunstner i Musikkens Hus. Det bliver uden tvivl en af de koncertoplevelser, man sent vil glemme, lyder det fra adm. direktør i Musikkens Hus Lasse Rich Henningsen.

Jonas Kaufmann har for længst erobret de internationale operascener, og det er ikke uden grund, at sangeren ofte omtales som ”tenorernes nye konge”. Den tyske tenor mestrer både det passionerede italienske repertoire og den mere lyriske tyske og franske operatradition, og han er desuden kendt for at levere sceneoptrædener af en sjælden intensitet.

Publikum kan se frem til et program, der byder på velkendte melodier fra det klassiske repertoire, når Jonas Kaufmann går på scenen kl. 19.30 i Musikkens Hus.

Lignende artikler

Back to top button