Koncerter

Visuel og poetisk magi om mindernes lys

To vidunderlige klovne inviterer os ind i en verden af poesi og visuel magi, hvor alt kan ske. En verden fyldt af minder og lys, små detaljer og surrealistiske illusioner. Med bemærkelsesværdig finesse og præcision følger vi historien om en skuespillerindes liv gennem tilbageblik, der lystigt, listigt og kluntet bliver hjulpet på vej af hendes allestedsnærværende tekniker. Små tragikomiske episoder fortalt gennem anekdoter, musik, akrobatik og den varme, som kun klovnen kan fortælle sin historie med.

Klovnen hos Finzi Pasca er hvid som mel, hvid som asken efter afbrændt kul, hvid som hudoverskrabningen på knæet og som englene. En fortællende og livsklog skæbne, som vi også ser det hos Dario Fo, Roberto Benigni, Charlie Chaplin eller andre af de store mestre, som har fortryllet verden med deres historier. De er både poetiske og vidende, omsorgsfulde og betænksomme, men er også lidt forhutlede, fordi de netop støder ind i så mange af livets udfordringer.

Med Bianco Su Bianco får vi er enestående chance til at opleve Daniele Finzi Pascas univers helt intimt. Kun to klovne og et sansefyldt visuelt rum skabt af 6 km. kabler og 348 glødepærer. Bortset fra forestillingen Icaro, hvor han selv spiller og har turneret med verden rundt i over 25 år, er Finzi Pasca kendt for sine enorme iscenesættelser af bl.a. Cirque du Soleil, Cirque Eloize og Cie Finzi Pascas store forestillinger, ligesom han har iscenesat både åbnings- og afslutningsceremonierne til OL i Torino og Sochi.
Kompagniet har tidligere været i København, hvor de bl.a. præsenterede La Verita, hvor instruktøren som noget helt enestående var blevet inviteret til at skabe en forestilling med og over Salvadore Dalís store scenetæppe til Metropolitian Operaens opsætning af Tristan og Isolde i 1940erne.

 

Spilleperiode

Bianco SU Bianco spilles på Aalborg Teaters Lille Scene fra 2. november til og med 9. november 2019. Der spilles mandag til fredag kl. 19.30 og lørdag kl. 16.00 samt ekstraforestilling lørdag den 9. november kl. 19.30

Back to top button