Koncerter

Foredrag: Er dit barn en gamer eller gambler?

Når børn bliver forbrugere og gamblere i den digitale spilverden

Der står ord som lootboxes og skins på dagsordenen, når Herning Bibliotekerne åbner dørene op for et spændende og lærerigt arrangement med fokus på gambling i gamingverdenen. Spiller man computerspil i dag, er penge med til at forstørre spiloplevelsen, fx ved køb af skins som i f.eks. Fortnite og decideret gambling i form af f.eks. lootboxes i FIFA og Counterstrike. Målgruppen for nogle af disse spil er børn og teenagere.
Nye forretningsmodeller med elementer fra gamblingindustrien har nemlig de seneste år sneget sig ind i computerspil til børn og unge. Det er vigtigt at være opmærksom på disse tendenser, da en stor gruppe af de der gamer, er helt unge. Det vil sige, at helt unge bliver præsenteret for gambling-verdenen, længe før det er lovligt for den unge at gamble.

I oplægget vil forældre og pårørende blive klædt på til at forstå computerspillenes forretningsmodeller, til at kende forskellen på gaming og gambling samt hvilke konsekvenser det kan have for unge at begynde at gamble. Til sidst vil de få nogle gode råd med vejen til, hvordan de kan skabe de bedste forhold omkring gaming og gambling i deres hverdag.

Oplægget bliver afholdt af Yasmin Brodersen fra Center for Ludomani og varer halvanden time inklusiv en lille pause.

Oplægget er gratis men af hensyn til planlægning skal der hentes billet >>

Nordic Game Day fejrer spil på mange forskellige måder og byder i samarbejde med lokale spilentusiaster på brætspilscafé, FIFA-turnering, Ticket To Ride-turnering og et foredrag om Gaming og gambling.

Om dette arrangement

07.11.19

Tid 18:30 – 20:00
Pris Gratis
Bibliotek Biblioteket i Herning

Lignende artikler

Back to top button