Koncerter

Sandheden Kort – Christiansborg fra A til Å

Henrik Dahl (LA) tager os med bag murene og fortæller anekdoter

De tre folketingspolitikere Henrik Dahl, Nick Hækkerup og Jacob Ellemann-Jensen udgav sidste år sammen bogen ”Sandheden kort”, hvori de fortæller om A til Å om det politiske arbejde i demokratiets centrum – Christiansborg.

Hvordan ser en typisk dag ud for en folketingspolitiker? Det spørgsmål bliver man en del klogere på efter at have læst ”Sandheden kort”, hvor de tre politikere fra hvert deres parti beretter om, hvad der sker bag Christiansborgs tykke mure. I bogen får læseren indsigt i de konkrete handlinger under dronningerunder, ved udvalgsmøder, i folketingsdebatter og meget mere.

Den indsigt vil Henrik Dahl give videre – og hvis de to medforfattere har mulighed for det, vil de deltage i en del af oplægget via en live forbindelse.

Arrangementet er gratis, og man kan bare dukke op.

Bibliotekscaféen har lukket klokken 18, så der er mulighed for at forudbestille en kop kaffe med en småkage for 25 kroner
Bestil en kaffebillet her >>

Kan det passe?
Arrangementet er en indflyvning til ”Kan det passe?” – en uge med fokus på fake news og halve sandheder.
Hvor sidder undre-musklen? Og hvordan gør vi den stærkere?

Vandrehistorier og halve sandheder er ikke noget nyt. Vi mennesker har altid troet på ting, vi måske ikke burde. Selv i vores tid, hvor vi har bedre mulighed for at få oplysninger end nogensinde før, er der masser af halve sandheder i omløb. Men hvorfor bliver vi ikke klogere? Og hvordan kan vi sammen blive lidt bedre til at spørge os selv ”kan det nu passe?” Og hvordan finder vi de rigtige oplysninger?

På biblioteket sætter vi spot på undre-musklen i og omkring uge 46, for at vi alle kan få bedre vaner og gøre lidt mere modstand mod fake news og halve sandheder.

Om dette arrangement

04.11.19

Tid 18:30 – 20:30
Pris Gratis
Bibliotek Biblioteket i Herning

Lignende artikler

Back to top button