Koncerter

Plantebaseret kost: Skift til Kikærter og bønner og styrk din sundhed

Tirsdag d. 5. november kan du på Hovedbiblioteket i Viborg høre sygeplejerske Stig Nielsen fortælle om fordelene ved plantebaseret kost. Forskning peger nemlig på, at vi bør spise mere plantebaseret kost, som kan være effektivt til at forebygge og behandle et væld af kroniske sygdomme.

Stig Nielsen, der har sit eget firma i Viborg, Den Plantebaserede Sygeplejerske, vil denne aften, med humor og glimt i øjet, præsentere forskning på området og fortælle om helbredsgevinsterne ved at skifte bøffer og kylling ud med plantebaseret kost.
Du får opskriften på, hvordan du kan øge dine chancer for at leve et langt og sundt liv uden skavanker. Plantebaseret kost har vist sig at være effektiv til at forebygge og behandle sygdomme, som for eksempel hjertekarsygdomme, type-2 diabetes og kræft.

Viden i hverdagen
Det er tirsdag den 5. november kl. 19, du kan høre Stig Nielsen fortælle om plantebaseret kost. Det sker på Skakbrættet på Hovedbiblioteket i Viborg, og der er fri entré og ingen tilmelding nødvendig.
Foredraget er en del af foredragsrækken ’Viden i hverdagen’, hvor Viborg Bibliotekerne og Viborg Stifts Folkeblad sammen sætter spot på de lokale eksperter i Viborg Kommune. Foredragene henvender sig til alle nysgerrige borgere, som ønsker at blive lidt klogere på forskellige emner.

Lignende artikler

Back to top button