Koncerter

Karen Fastrup om “Hungerhjerte”

Om at skrive en roman om sit eget liv – mens det leves

Oplev Karen Fastrup fortælle om sin nye roman “Hungerhjerte” (2018) og om at skrive om sit eget liv i romanform – mens det leves.

Karen Fastrups psykologiske romaner tager læserne med ind i sindets krinkelkroge og tilbage i romankarakterernes barndomsuniverser for at forstå deres problemfyldte liv. Personerne er ofte på dybt vand, ligesom Karen i den autofiktive roman ”Hungerhjerte”, der i forlængelse af et kærlighedssammenbrud får en psykiatrisk diagnose, og som må dykke ned i sin fortid for at få fodfæste i livet igen.

Karen Fastrup fortæller i sit foredrag åbent om den vanskelige skriveproces og om sygdommen borderline, som romanen beskriver, men også om den barndom og opvækst, hun tegner et billede af i Hungerhjerte – og om hvordan hun i det hele taget har arbejdet med at omforme sit eget liv og sin sygdom til litteratur.

Karen Fastrup debuterede i 2000 med den anmelderroste roman “Brønden” og har siden skrevet “Mine syvogtyve sansers elskede” og “Begravelsen”. Karen Fastrup har bl.a. modtaget Arbejdslegater fra Statens Kunstråd og Statens Kunstfond.

Gratis at deltage, men kræver billet. 
Hent din billet her >>

Bemærk: Dette arrangement foregår på vores “intimscene”, hvor der kun udbydes et mindre antal billetter.

HerLitt
Arrangementet er en del af HerLitt – Hernings nye litteratur- og bogfestival, der sætter fokus på litteratur og den gode læseoplevelse den 25. og 26.oktober 2019. Alle arrangementer er gratis, nogle kræver dog tilmelding.

Se alle arrangementer her >>

Festivalen er støttet af Ege Fonden, Nordea Fonden og Statens Kunstfond.

Om dette arrangement

26.10.19

Tid 12:45 – 13:45
Pris Gratis
Bibliotek: Biblioteket i Herning

Lignende artikler

Back to top button