Koncerter

Højenergisk streetdance på Bora Bora

29. og 30. oktober indtager supermennesker Aarhus’ dancescene Bora Bora. Toptrænede streetdancere blander i Next Zones ”Super Human” akrobatik, breakdance og nycirkus, så det er til at få sved på panden af at se på.

Overnaturlig adfærd er hovedfokus i danseforestillingen ”Super Human”, der spiller på Bora Bora den 29. og 30. oktober. Inspirationen hentes bl.a. fra science fiction-film og science fiction-litteratur, superhelte og superheltinder og virkelighedens videnskabelige forsøg med splejsning af hård teknologi og blød biologi.
Forestillingen udforsker nye definitioner af mennesket og spørgsmålet om, hvorvidt vi i fremtiden skal genopfinde os selv i nye optimerede udgaver.
Resultatet er en højenergisk forestilling med urbane dansestile, elektronisk musik og farverig lyssætning, der udforsker det at skubbe grænserne for menneskets fysik.
Koreografen Lene Boel og hendes kompagni Next Zones, der står bag ”Super Human”, skaber forestillinger, der ligger i spændingsfeltet mellem breakdance, popping, ny dans, akrobatik og nycirkus. Koreografierne tager udgangspunkt i mentale tilstande og billeder, men er ekstremt fysisk ekvilibristiske.

Mere information om ”Super Human” på Next Zones hjemmeside:
http://nextzonemoves.dk/index.php?id=41

Anmeldelser:
“Lene Boel klarer at belyse og debattere et presserende emne på en ekstremt fængslende måde med et koreografisk sprog, der aldrig bliver forudsigeligt eller gentager sig selv. Det er både fascinerende og iøjnefaldende på samme tid.”
– Simona Gouchan, Danstidningen

“Lene Boel har iscenesat de ni dansere med imponerende elegance og styrke. Tilhører de stadig vores menneskelige race, disse ultra-trænede kroppe med forbløffende egenskaber, hvis kollektive udfoldelser dog samtidig synes at nedstamme fra tidernes morgen?”
– Isabelle Calabre, Canal Danser Historique

* * * * *
“Et bart gulv, tunge technorytmer med stratosfærisk knitren og sitren, det hvide bagtæppe skiftevis oplyst af fluorescerende grønt og lilla. Det er rammen om den tempofyldte danseforestilling Super Human udført af dansekompagniet Next Zone. Seks unge mænd mimer teknologi, det binære talsystem, en hektisk digital hverdag iført sorte træningsbukser, sneakers og bar overkrop. Måske befinder vi os inde i en computer, ude i atmosfæren eller i en elektronisk fremtid. Danserne udstråler energi og styrke, og de viser utrolig kontrol og koordination i deres hiphop-inspirerede bevægelser. Det er dynamisk og kraftfuldt, men også humoristisk og poetisk, som da en sort og en hvid danser laver en dobbeltdans med de lange arme i fantastiske fælles formationer. En utroligt lækker og anbefalelsesværdig forestilling, som begejstrede både mig og min 17-årige datter”
– Kulturkongen

INFO:
SUPER HUMAN
– Next Zone (DK)
Hvor: Bora Bora, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C
Hvornår: 29. & 30. oktober, kl. 19:30
Pris: Standard kr. 170 kr. / Early bird rabat 135 kr. / Studerende og unge u. 25 år 100 kr. / Seniorer og pensionister 120 kr. / Derudover grupperabatter til 60 og 70 kr. per person. KluBora-pris 70 kr. (1 års medlemskab 130 kr.).
Hvordan: Læs mere og køb billet på www.bora-bora.dk/forestilling/super-human eller tlf. 86 19 00 79.

Back to top button