Koncerter

Rosa fra Bagedysten uden filter

Rosa Kildahl fra Bagedysten er gæst i Stoholm d. 21. oktober med et underholdende foredrag med humor, nærvær og tyngde.

”Få det bedste ud af livet” er Rosas motto. Rosa Kildahl blev landskendt, da hun deltog i DR programmet ’Den store bagedyst’ og sidenhen som deltager i ’Vild med dans’.
Mød Rosa mandag den 21. oktober kl. 19 i Stoholm Fritids- og Kulturcenter. Her fortæller Rosa uden filter, om pludselig at miste sin mand, at finde sine rødder på Grønland, bage sig ind i danskernes hjerter og blive hele Danmarks Rosa.

Det smitter at være positiv
”Det handler om at bevare sindet åbent og holde fast i evnen til at glædes over både de store og små ting i hverdagen”, fortæller Rosa.
Rosas udfordringer i livet har ført hende på nye veje og lukket op for nye muligheder. Og som Rosa siger: ”Jeg kan godt lide, at der sker noget i mit liv. Jeg er ikke bange for at springe ud i noget nyt”.
Rosa bor til daglig i Glyngøre, og her driver hun firmaet H2O Branding.

Billet til foredraget d. 21. oktober kan købes via viborgbib.dk eller på bibliotekerne i Viborg Kommune og koster 100 kr. I pausen er der mulighed for at købe kaffe og kage.
Foredraget er lavet i et samarbejde mellem Fjends Egnshistoriske Forening, Stoholms Menighedsråd, Sport på tværs, Borgerforeningen v/Trivselspiloterne, Stoholm Fritids- og Kulturcenter samt Stoholm Bibliotek.

Back to top button