Koncerter

Frimærkemarked og Byttedag i Mejrup

Holstebro Filatelistklub holder igen Bytte- og Frimærkemarked søndag den 13. oktober 2019
kl. 9.30 – 15.00 i Mejrup Hallen, Kultur- og Fritidscenter, Elkjærvej 26, Mejrup Kirkeby, 7500 Holstebro.

Klubbens bestyrelse håber rigtig mange vil besøge frimærkemarkedet denne dag. Ved de tidligere markeder har der været god stemning og hygge samt et rigtigt godt humør hos de tilstedeværende. Byttevenner mødes, men også nye bytteforbindelser opstår. At det tidligere har været en succes skyldes dels, at alle handleborde og kræmmerborde har været udsolgt, samt at pladserne ved byttebordene har været besat. Også denne gang er alle borde udsolgte. Det vil sige, der er gode muligheder for at handle og bytte.

3 frimærkehandlere – Gafrisca frimærker, Saltum, som har meget frimærke- og mønttilbehør med og Odder Frimærkehandel, Odder, som har meget filatelistisk materiale med – samt Christmas Seal Carrier ”Julemærkepostbudet”, Ålborg, som har næsten alt om julemærker – vil deltage med stande.

Det gamle Postkontor, Holstebro – Holstebro og Omegns Møntklub – en god Tombola vil ligeledes være at finde på frimærkemarkedet.

Mange kræmmere fra et stort område har kræmmerborde (flere med mønter og vognpoletter).

Holstebro Møntklub vil lave en udstilling over et spændende samleområde.

Mejrup Hallens cafeteria vil være åben, så der er mulighed for at købe mad og drikkevarer.

Ved de tidligere frimærkemarkeder har mange frimærke- og møntsamlere besøgt os og fundet gode ting hos byttevenner, handlere og kræmmere, og det er måske dagen, du gør et godt frimærke- eller et godt møntkup til samlingen

Vi håber, mange også denne gang vil finde vej til et besøg på frimærkemarkedet, aftal evt. at mødes med dine frimærkevenner eller møntvenner ved byttedagen i Holstebro.

Der er fri éntre

 

Lignende artikler

Back to top button