Koncerter

Årets store model- og hobbymesse i Arena Midt i Kjellerup 28.-29. september

28 udstillere fra hele Danmark viser spændende nyheder inden for modeltog, RC biler og lastbiler, hobbymaterialer m.m. på messen, hvor du også kan opleve kørende anlæg, modelbyggere i arbejde, gamle brandbiler, og hvor der er premiere på ny bog om Silkeborg-Kjellerup-Rødkærsbro-banen

Tænder du på tog, baner og biler i både små og store størrelser, så er det i Arena Midt i Kjellerup, det foregår. Lørdag den 28. og søndag den 29. september omdannes den midtjyske arena til et sandt slaraffenland for folk med hang til modeltog og -baner, RC biler og lastbiler og alt, hvad dertil hører.

Foreløbig har 28 udstillere fra hele Danmark tilmeldt sig til den store model- og hobbymesse, der spreder sig over alle arenaens lokaler.

 

Nye MZ lokomotiver og nye huse i laser

Blandt dette års nyheder er nye MZ lokomotiver fra McK og nye huse i laser fra Hobbytrade. Der vil være demonstrationer af Ecos og Intellibox styresystemer samt præsentation af værktøjer pensler, maling, pincetter m.v.

10 modelbyggere fra foreningen Danske Modelbyggere viser deres kunnen, og desuden kommer der en række kørende anlæg fra modelklubberne Gudenåen Randers, Sydvestjysk Modeljernbane og MKBK i Skive.

Herudover kan messens besøgende se ældre og nyere brandbiler fra Jysk Brandværnsmuseum i Kjellerup, ligesom de får mulighed for at arbejde med perler.

 

Premiere på ny bog om lokal jernbane

– En ganske særlig nyhed er premieren på en spritny bog, som Niels Bloch fra forlaget Skinnebøger har skrevet om den for længst nedlagte Silkeborg – Kjellerup – Rødkærsbro Jernbane. Der er mulighed for at købe bogen, eventuelt med dedikation fra forfatteren, som begge messedage vil være til stede på messen, oplyser reklamemanden og model-entusiasten Jan Thorup, Viborg, der er arrangør af messen, som i år finder sted for 11. gang.

 

Åbningstider

Den store model- og hobbymesse er åben lørdag den 28. september kl. 10 til 16 og søndag den 29. september kl. 10 til 15.  Billetter á 50 kr. gælder til begge åbningsdage, gratis adgang for børn op til 14 år ifølge med voksne.

Back to top button