Koncerter

Godt gang i billetsalget til Gunpowder Club Revival

– Vi regner med at nå op på et par hundrede gæster til den nostalgiske pigtrådsaften med 60’er-musik, siger en af arrangørerne, Ole Vestergaard, præsident for Jolly Roger MC i Rødkærsbro, der lægger lokaler til arrangementet den 21. september

60’ernes glade pigtrådsmusik fænger stadig. Således er der foreløbig allerede solgt omkring 100 billetter til Gunpowder Club Revival 2019 lørdag den 21. september i Rødkærsbro.

– Billetsalget er fortsat i fuld gang, og jeg forventer, at vi når op på mindst det dobbelte antal gæster, siger Ole Vestergaard, der sammen med Søren Peter Cilleborg Jensen og Bjarne Ellgaard har taget initiativ til Gunpowder Revival, som er en genoplivning af Gunpowder Club, der i 1966-67 samlede mange tusinde unge til pigtrådsballerne på Rødkærsbro Kro.

Denne gang foregår festlighederne i festsalen og et stort partytelt hos Jolly Roger MC, hvor Ole Vestergaard er præsident.

Musikken leveres af to bands, Souled Out og Rox’s, samt guitaristen Alvin Kjærsgaard Sørensen.

– Vi har fået mange positive tilbagemeldinger om dette nostalgiske arrangement. Både fra folk, der deltog i 60’ernes pigtrådsfester, og fra folk, der er yngre. Så det skal nok blive en fed aften med god musik, snak og stemning, siger Ole Vestergaard, der minder om, at man stadig kan købe billetter i forsalg til favørpris – 100 kroner pr. styk. Det foregår på www.gunpowder-club.dk. Desuden vil der være billetsalg ved døren.

Back to top button