Koncerter

Cigarettes After Sex gæster VoxHall

Amerikanske Cigarettes After Sex spiller intim og ambient drømmepop. Denne aften gæster bandet VoxHall i Aarhus.

Cigarettes After Sex blev dannet i El Paso, Texas, i 2008 og var lige fra starten først og fremmest sanger, sangskriver og guitarist Greg Gonzalez’ projekt. Netop Gonzalez indspillede debut-EP’en “I.” (2012) i en trappeopgang på universitetet, og særligt nummeret “Nothing’s Gonna Hurt You Baby” sikrede projektet betydelig opmærksomhed. Siden flyttede Gonzalez til Brooklyn, New York, hvor han kreerede flere numre, der takket være anbefalinger og stor popularitet på YouTube inden længe førte til koncert-jobs i både hjemlandet, Asien og Europa. I 2017 landede omsider det selvbetitlede debutalbum, der blev en stor såvel kunstnerisk som kommerciel succes. Cigarettes After Sex, hvis musik er blevet brugt i et væld af TV-serier lige fra “The Handmaid’s Tale” og “Big Little Lies” til “Killing Eve” og “The 100”, udgiver i slutningen af oktober 2019 deres andet album. Albummet har fået titlen “Cry”, og singleforløberen “Heavenly” er ude nu.

Dato: 6. april 2020
Pris: 330,-
Scene: VoxHall
Billetsalg: Fondenvoxhall.dk (fra den 4. september klokken 10)

Lignende artikler

Back to top button