Koncerter

Søren Vester giver foredrag til Kreativ Fritid i Viborg.

Kan vi være kreative på kommando? Kan vi opfinde den kreative proces, hvis det ikke kommer indefra? Det mener designer og tv-vært Søren Vester – og han insisterer på, at vi som moderne mennesker skal turde kaste os over nye projekter, og finde den indre handy-man frem. Hør det spændende foredrag til Kreativ Fritid i Viborg søndag 8. september kl. 16.00.

Søren Vester er højaktuel som tv-vært og designer i bedste sendetid, og han har hele sit liv brugt sine hænder, og turde tage chancer og springe ud i nye spændende, kreative projekter.

– Vi skal turde og lave Jeg laver stadig masser af fejl, men det er netop de fejl jeg bliver klogere af. Vi lever i en tid, hvor det er forbudt at lave fejl – og i stedet for at tabe ansigt, ringer vi hellere til en håndværker som kommer og løser problemerne for os, fortæller Søren Vester.

Og denne udvikling er uheldig, hvis vi skal styrke vores kreativitet, mener designeren.

– Vi er for dårlige til at bruge vores kreativitet – og det bliver kun værre, hvis vi ikke udfordrer og tvinger os selv til at være Når vi taler om indretning og design, så er det enormt let at slå op i et boligkatalog og finde inspiration. Det hele kan vi købe i Ikea – men hvor er personligheden henne i det? Siger Søren Vester.

Den 41 årige designer fra Thise, råder i stedet til at udvikle sine egne projekter, møbler eller lignende, når vi skal indrette vores hjem.

– En hjemmelavet stol eller et ombygget genbrugsmøbel, kan blive meget mere personligt – og sige meget mere om, hvilke mennekser vi er, ind det nyeste design fra boligkataloget, fortæller Søren

 

En bæredygtig tankegang er vejen frem!

Det er en nødvendighed at kunne genbruge og producere egne ting – dette er én af de mest oplagte ting vi kan gøre, for at få en mere bærdygtig tankegang.

– Vi taler enormt meget om bæredygtighed og grøn omstilling – og én af de mest oplagte ting at tage fat om, er vores køb-og-smid-væk-kultur. Vi kan komme virkelig langt med genbrug, hvis vi tænker kreativt og tør kaste os ud i kreative projekter, siger Søren

Søren Vester holder foredrag til messen Kreativ Fritid i Viborg, søndag 8. september kl. 16.00 – og her kommer han netop ind på en lang række af disse ting. Hvordan kan vi tvinge os selv til at være kreative? Hvordan kan vi styrke den indre kreativitet og udvikle nye spændende projekter?

Alt dette og meget andet kan du høre mere om, når Søren Vester gæster Kreativ Fritid i Viborg søndag 8. september. Søren Vester kan med sin fortælleglæde og entusiasme inspirere tilhørerne til at føre deres egne drømme og ideer ud i livet og blive aktive deltagere i debatten.

Søren Vester er uddannet designer fra Danmarks Designskole, og han beskæftiger sig med indretning og skæve vinkler. Alt, lige fra Michelin restauranter og gravstene til legepladser og teambuilding.

Lignende artikler

Back to top button