FestivalnytKoncerter

30 år med dance-hits, når Faithless spiller i Poolen

De britiske pionerer inden for elektronisk musik giver dig både hits fra tre årtier, samt ny musik fra deres kommende 8. studiealbum ’Champion Sound’, når Poolen i København den 14. december i år byder velkommen til Faithless.

Tidligere i år vendte gruppen tilbage som live act for første gang i otte år. Anmelderne har stået i kø for at rose et mageløst show, der denne sommer har fundet vej til festivaler som Glastonbury, Wilderness og Bestival i hjemlandet Storbritannien.

Det er første gang, Faithless spiller i Danmark som fuldt band, siden gruppen bød op til musikalsk fordybelse på Tinderbox i 2015. Dengang gav GAFFA gruppen følgende roser med på vejen:

”Musikken var altså i sit højsæde, og ligeså var det visuelle med det medbragte transcenderende lysværk, der hurtigt indfangede enhver i publikum i den karakteristiske lyd fra London.”

Faithless kan blære sig med næsten tre årtier på den elektroniske scene, hvor de har været banebrydende og indflydelsesrige som få andre acts, blandt andet ved at få dance- og housemusikken ind på hitlisterne verden over. Hvem husker ikke mainstreamhits som ”God Is a DJ”, ”Insomnia” og ”We Come 1”? På imponerende vis har gruppen opnået over 20 millioner solgte albums, hele 17 top 40-singler – samt en milliard streams.

I år har vi allerede fået singlen ”Find A Way”, som er klassisk Faithless: Smittende, klassisk house med klaver-loops og knivskarpe beats.

Med syv mand på scenen og frontkvinden Sister Bliss ved styrepinden, bliver det en elektronisk oplevelse ud over det sædvanlige i Poolen til december.

Billetsalget starter fredag den 30. august kl. 11.00 via Ticketmaster.

Lignende artikler

Back to top button