AnmeldelseFestivalnytGalleri

Steel Panther på Copenhell

Flot afslutning på førstedagen med 5 stjerner fra vores anmelder.

Steel Panther: Ét af dagens hovednavne leverede en uforglemmelig fest på Hades Scenen

Allerede tidligt stimlede rigtig mange sammen foran Hades scenen (den mindre scene lige ved siden af hovedscenen Helviti) for at høre og ikke mindst opleve Steel Panther, som tilsyneladende for mange var dagens hovednavn. Bandet skabte associationer til Van Halen med deres energiske optræden og medrivende rock. Publikum blev mødt med en bølge af nostalgi og glæde, da bandet indtog scenen med deres karakteristiske humor og flamboyante stil.

Under koncerten var der masser af jokes, blandt andet rettet mod Def Leppard, hvilket fik publikum til at le højt. Bandets humoristiske tilgang til deres optræden skabte en afslappet og festlig atmosfære, hvor alle følte sig inkluderet. Under nummeret “Asian Hooker” blev en asiatisk kvinde inviteret på scenen, og dette var blot én af mange situationer, der viste bandets fantastiske kontakt med publikum gennem hele showet. Denne interaktion mellem bandet og publikum var en konstant og vigtig del af koncerten, hvilket skabte en følelse af samhørighed og fælles fest.

Stemningen nåede nye højder, da de spillede Ozzy Osbournes “Crazy Train”, hvor forsanger Michael Starr imiterede Ozzy, hvilket gjorde festen endnu vildere. Hans imitation var både underholdende og imponerende, og det var tydeligt, at bandet havde det lige så sjovt som publikum. Den opløftede stemning påvirkede mange i publikum til bogstaveligt talt at lade sig opløfte, og der var mange crowd surfere, som blev båret rundt på hænderne af de entusiastiske festivalgæster. Denne energi og engagement fra publikum gjorde koncerten til en interaktiv og fængslende oplevelse.

Steel Panther formåede at skabe en uforglemmelig oplevelse med deres humor, energi og tætte publikumskontakt. Bandets medlemmer, herunder guitarist Satchel og bassist Lexxi Foxx, leverede hver især imponerende præstationer, der viste deres musikalske dygtighed og scenetække. Satchel imponerede med flere guitarsoloer, der bragte minder om 80’ernes glam rock æra, mens Lexxi Foxx’ komiske indslag og energiske performance tilføjede ekstra lag til showet.

★★★★★☆

 

Skrevet af CC.

Lignende artikler

Back to top button