FestivalnytLine-upTopnavne

Festival-rygtebørsen #4

Hvilke udenlandske bands og kunstnere er egentlig i spil til 2024?

En understregning af, at Pulp er ude om sig på næste års festivalmarked understregedes blot af, at bandet til juni også er at finde på en græsk festival. Jarvis Cocker og co. kan dermed konstateres ikke blot på en lille sviptur rundt om i Europa.

Et helt andet sted på jordkloden er der også gang i den med hensyn til at gøre klar til 2024. I Mexico er der hevet adskille store navne ind til en festival i slutningen af marts måned. Ikke direkte sammenlignelig med den danske kalender for den slags, men dog en påmindelse om, at der altså er flere berømtheder, som næste år foretager optrædener uden at være et solo-projekt. Om nu til navnene og hold nu godt fast: Kendrick Lamar, Thirty Seconds To Mars, Louis Tomlinson, Keane, Blink 182, Bad Religion, Imagine Dragons, Placebo, Icona Pop, Royal Blood, Lost Frequencies og The Vaccines. Nu ved vi, at de er derude. Nu er det bare et spørgsmål, om der dukker noget europæisk ligeså til, som kan få det hele til at lugte endnu mere af Dannebrog?

Det er dog næppe Roskilde eller SmukFest, som breaker den næste stak navne, for de har lige været der. Til gengæld lyder det på vores vandrør til at være Northside såvel som Tinderbox. Der går nok heller ikke længe førend, at der er nyt fra Heartland og Jelling Musikfestival – særligt da sidstnævnte åbner sæsonen blandt de største festivaler herhjemme.

Lignende artikler

Back to top button