AnmeldelseKoncerterKoncertgalleri

Det Store Juleshow med Luftens Helte i ALFA

Torsdag aften var det Vesthimmerlands Musikhus ALFA, som fik besøg af Luftens Helte der traditionen tro er på tour med deres juleshow. Em oplevelse der gav fuld valuta hos vores udsendte.

Luftens Helte består af 19 musikere og sanger, bestående af både messing- og træblæsere, samt strygere og rytmegruppe. De alle var garant for en for en fantastisk musiks juleoplevelse.

De tre forsangere formåede på bedste vis at fange publikum, ung som gammel, i de forskellige universer fra Disney, med humor indlevelse og musikalsk talent. Musikken varierende fra det legende og fortællende, til det symfoniske og episke.

En særlig oplevelse var et medley med de bedste sange fra Disneys juleshow, jeg havde pludselig følgesen af at være hjemme i min barndoms hjem, i sofaen med hele familien, samtidig med jeg befandt mig i ALFA, Aars.

Fortryllende.
Luftens Helte er virkelig 19 musiske multitalenter, fantastiske, dygtige som kan performer og spille på flere instrumenter og selvfølgelig synge, så selveste Thomas Blackman, ville være imponeret.

Jeg giver koncerten i Alfa 6 ud af 6 julestjerne og en pebernød.

★★★★★★

 

Jeg har dækket mange rigtigt mange koncerter i år, denne er klar i top 5.

 

Sætliste:

Vær vor gæst
Et skridt foran
Et helt nyt liv
En ven som dig
Transformationen.
Almægtiger ånder
Jeg er på vej
Snuff Out the light
Heaven light
Hellfire
Du mit hjerteslag
Giv det kys
That how you know
Juleshow medley.
All is Found
Show ypurself
Lost in the wood
Et Retromedley
Disney show medley
En helt man vil huske
Pixar medley
En verden af liv
Jeg bliver megert snart Majestæt.
Hakuna matata
Can you fell the love Tonight
Kongesletten

Luftens Helte fortsætter i aften på Horsens Ny Teater og lørdag i Musikhuset i Aarhus. Heltene og deres ”Det Store Juleshow” tager der efter øst på i næste uge, med stop i Nyborg, Taastrup, Ringsted og Helsingør.

Der er stadig få billetter til Horsens, Aarhus og Ringsted, så hvis i vil have en skøn jule oplevelse kan vi kun varmt anbefale ”Det Store Juleshow”.

Foto & tekst: Tommy Hansen

Lignende artikler

Back to top button