Koncerter

Dark Funeral spiller i Pumpehuset

Det hele begyndte i 1993, da Lord Ahriman og Blackmoon grundlagde den krigsmaskine, vi i dag kender som Dark Funeral – et af de stærkeste black metalnavne nogensinde. Bandet etablerede sig hurtigt som et band, man kunne regne med, og siden er der sket meget. Medlemmer er skiftet ud, flere fantastiske album er udgivet, og Dark Funeral har turneret i intet mindre end 45 forskellige lande med navne som DimmuBorgir, Cannibal Corpse, Deicide, Immortal og mange flere, hvilket har resulteret i et stærkt bånd til en verdensomspændende fanskare.

Lord Ahriman holder stadig fanen højt for svensk black metal, og hvor mange fejler, fortsætter Dark Funeral med at opnå succes. 30 år og 7 studiealbums senere er de stadig Sveriges største eksportører af black metal med langt over 1 million følgere på de sociale medier. Hertil er de blevet belønnet med svensk P3 Guld og den tyske Metal Hammer Award for albummet Where Shadows Forever Reign.

På det seneste kritikerroste album We Are The Apocalypse leverer bandet deres mest aggressive og ekspansive sange til dato. Mange hævder, at dette er deres stærkeste album til dato.

Oplev Dark Funeral i Pumpehuset den 26. januar 2025.

Billetpris: 260 kr. + gebyr

Det officielle billetsalg starter torsdag den 26. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Lignende artikler

Back to top button