Din FestivalFestivalnytLine-up

Kæmpe succes ved Tange Sø Festival 2024

6.000 festivalgæster havde en fest ved Tange Sø Festival og det blev en kæmpe succes som både kan mærkes i hele lokalsamfundet. Læs her mere om årets festival, overskuddet og planerne for 2025.

Tange Sø Festival 2024 blev en kæmpe succes med 6.000 gæster, der nød fantastiske musikoplevelser og en uovertruffen stemning i de smukke omgivelser ved Tange Sø. Gæsterne blev mødt af det velkendte koncept med fokus på hygge og ordnede forhold, uden lange køer ved madboder, toiletter og indgangene. Alt dette bidrog til at skabe den helt særlige, magiske stemning, som festivalen er kendt for.

Omsætningsrekord – Overskud doneres til lokalsamfundet

Festivalen har eksisteret i 17 år, og i år blev der sat en ny omsætningsrekord. Hele overskuddet fra festivalen doneres til lokale foreninger. På trods af investeringerne i festivalens fremtid i 2024 vil der således stadig blive doneret beløb til Lions, Ans IF og andre foreninger, som alle bidrager til lokalsamfundet.

“Når man støtter Tange Sø Festival, er man med til at støtte hele lokalområdet. Vores gæster bidrager direkte til foreninger og projekter, der gør en forskel i lokalområdet,” udtaler Peter Baggerman, festivalleder.

Investering i festivalens fremtid

Som et led i festivalens fremtidige strategi er der i år blevet stiftet en ny forening bag festivalen og etableret en ny bestyrelse, som vil sikre festivalens fortsatte succes.

Derudover blev et nyt VIP-område introduceret, som henvender sig til samarbejdspartnere og sponsorer. Dette har været en stor succes, og der er allerede planer om at udvikle området yderligere i tæt samarbejde med sponsorerne.

“Det er første år, vi gør dette, og vi er stolte over de positive tilbagemeldinger, vi har fået fra vores sponsorer og samarbejdspartnere. Sammen med virksomhederne er det vigtigt, at vi investerer i lokalområdet” udtaler Peter Baggerman, festivalleder.

-Se et kæmpe galleri fra 2024 i toppen her. 

Nik & Jay ved Tange Sø Festival 2024. Foto: Peter Jensen.

Fantastisk musikprogram – og det fortsætter i 2025

Festivalen bød på ni koncerter fordelt på to scener med et stærkt musikprogram. Kunstnere som Nik & Jay, KrebsFalck, Infernal, Birthe Kjær og flere andre skabte en festlig stemning for publikummet. Allerede nu er der spændende kunstnere på plads til næste års festival, og gæsterne kan se frem til endnu en fantastisk musikoplevelse ved Tange Sø.

Stor tak til frivillige og samarbejdspartnere

En stor del af festivalens succes skyldes den uundværlige støtte fra de mange frivillige. Uden den enorme hjælp fra Ans IF, Lions og ikke mindst de over 600 frivillige, ville festivalen slet ikke kunne lade sig gøre. Der er stor taknemmelighed for deres engagement og støtte.

Tidlig billetsalgssucces for 2025

Tange Sø Festival kan meddele, at der allerede er solgt 1.000 billetter til næste års festival – uden at der er offentliggjort nogen kunstnere endnu. Dette vidner om den store tillid, gæsterne har til festivalen, og der er lagt op til endnu en uforglemmelig oplevelse lørdag 16. august 2025.

“Vi er utrolig stolt af det, vi har opnået i år. Ikke alene har vi haft rekordstor omsætning, men vi har også lagt grundstenene for fremtiden med vores nye forening og VIP-område. Vores gæster har haft en fantastisk oplevelse, og vi har allerede fået en overvældende respons på næste års festival med de mange solgte billetter. Jeg vil gerne sende en kæmpe tak til vores frivillige, sponsorer og samarbejdspartnere – uden jer var dette ikke muligt!”

Jada på Tange Sø Festival 2024. Foto: Peter Jensen.

Lignende artikler

Back to top button