FestivalnytGalleri

Halvnøgne kroppe i olie, glitter og knæhøje sokker

Glitterwrestling var igen i år et hit på NorthSide

De svedige kroppe ruller rundt sammen. Huden glinser af olie og glimter af glitter, mens hele teltet kigger på i spænding.

Igen i år er et af NorthSides helt store trækplastre Glitterwrestling. Selvom deltagerne ikke er professionelle wrestlere eller luchadores, er kampene intense og stemning stikker helt af i det burlesque-klædte Sideshow-telt.

For det er helt almindelige gæster på festivalen, der kaster sig i ringen i forsøget på at besejre sin modstander. Vinderen er den, der først for afklædt sin modstander af de knæhøje sokker, der er eneste beklædningsgenstand udover boxershorts, trusser og bh.

Bliv smurt ind
Inden kampen bliver deltagerne smurt godt og grundigt ind i olie, der tjente til at fremhæve de knoklende, svedende kroppe og for at glitteret, der spredes med jævn hånd under kampen, til at sidde fast.

Populariteten kunne godt tilskrives, at Sideshow skaber en pause fra de tilsyneladende endeløse mængder vand, der kommer ned fra oven, men det er ikke første gang, glitteret har ramt den aarhusianske festival, og heller ikke når solen skinner, er der mange pladser at finde til Glitterwrestling.

En af dem, der sørger for at Glitterwrestling kan afvikles under festivalen er Miss Emme Fatale, som vi fik en snak med mellem et par af kampene.

Signe møder Miss Emme Fatale på NorthSide

Foto: Klaus Dreyer, Eventfotografi.dk   

Lignende artikler

Back to top button