Festivalnyt

Nibe 2024 er udsolgt: aldrig er det sket så tidligt!

Så er de røde lamper hængt ud ved Nibe Festival, som aldrig tidligere har meldt alt udsolgt så tidligt.

Nibe Festival sætter endnu en rekord og fortsætter sin succesfulde rejse. Festivaltalsmand Peter Møller Madsen udtaler stolt: “Alle rekorder er slået i år. Det er helt fantastisk. Med onsdag udsolgt, sætter vi endnu en rekord – aldrig tidligere har vi meldt alt udsolgt så tidligt.”

Partoutbilletterne til Nibe 2024 blev revet væk den 12. september 2023 efter kun en uge og uden et eneste navn offentliggjort. Siden fulgte først fredagsbilletterne, så dem til lørdag og senere torsdag, og NU er det så også slut med onsdagsbilletterne. Dermed er Nibe 2024 totalt udsolgt.

”Det er endnu en til historiebøgerne. Der er ingen tvivl om, at vi er enormt stolte i Nibe i øjeblikket”, udtaler talsmand Peter Møller Madsen, og han fortsætter: “Den tillid folk viser os her, det forpligter også. Det skriger både på masser af ydmyghed, men i den grad også ambitioner”.

 

Vær opmærksom på billethajerne

Nibe Festivals store succes og de mange billetsalgsrekorder har desværre også en bagside. Der er rigtigt mange, der ikke nåede at få billetter til Nibe Festival. Det betyder, at efterspørgslen er enorm, men desværre også, at billetsælgere med dårlige eller tvivlsomme hensigter har kronede dage.

”Vi vil på det kraftigste advare folk, der køber billetter på gaden eller ude i SoMe-verdenen. Folk skal sikre sig, at billetterne er valide” – udtaler festivaltalsmand Peter Møller Madsen.

Nibe Festival har i samarbejde med billetudbyderen Billetten.dk givet billetsælgerne og -køberne mulighed for at omregistrere billetterne. Guide til omregistrering via linket https://nibefestival.dk/undgaa-falske-billetter/

Vi er glade for, at vi kan give potentielle billetkøbere en sikkerhed. Med den store efterspørgsel vil vi opfordre alle til at bruge denne løsning, medmindre man kender billetsælgeren, eller på anden vis kan sikre sig, at billetten er valid – afslutter Peter Møller Madsen.

Nibe Festival, som afvikles i dagene 3. – 6. juli, præsenterer i år bl.a. navne som amerikanske The Chainsmokers, James Blunt, Ukendt Kunstner, Rasmus Seebach, Ronan Keating, D-A-D og Suspekt.

Lignende artikler

Back to top button