AnmeldelseKoncerterKoncertgalleri

Eminente Emma

Emma Sehested Høeg var lørdag i Musikhuset Aarhus, en aften der bare var eminent. Læs her vores anmeldelse og se billeder fra koncerten.

Stemningen var intens lørdag aften i en fyldt rytmiske sal på Musikhuset Aarhus, og flere gange prøvede publikum at klappe Emma Sehested Høeg og band tidligere på scenen, forventningerne til aftens koncert var store.

Emma Sehested Høeg indtog scenen majestætisk med diadem og flot struttende gravid mave flankeret af toptunet band. De åbnede aftenen med nummeret “Svært At Være Fantastisk”, som er skrevet af Andreas Odbjerg, og nummeret viste hvad aftenen havde i vente af musikalsk oplevelse.

Yderst velspillende band bestående af: Jonathan Bremer på bas, Johannes Wamberg på guitar, Rasmus Juncker på trommer, Oilly Wallace på saxofon mm og Victor Dahl på piano. Videre et kor bestående af Betty Bass, Marie Kildebæk og Malaika Naliene Lange.

Midtvejs præsenterede Emma Sehested Høeg kærlighedsnummeret “I know All The Words But I Can´t Say Goodbye”, som hun har skrevet til kæresten Jonas Visti. På bedste skuespilmaner var hun meget ked af, at han ikke var nået frem til at kunne høre nummeret live. Selvfølgelig dukkede Jonas Visti op blandt publikum i slutningen af nummeret, og blev hjulpet helt frem og op på scenen, hvor Emma sang slutningen intens og direkte til Jonas.

Mange højdepunkter på en fantastisk koncert, hvor lyd og sceneshow var på højeste niveau. Wamberg guitarsolo i nummeret “Make Sure You Are Mine”, Oilly Wallace vanvittige fede saxofon solo, og ikke mindst Emma Sehested Høegs stærke vokal under hele koncerten.

6 ud af 6 stjerner

★★★★★★

Sætliste

 1. Svært At Være Fantastisk
 2. Waste Your Time On Me
 3. We Grow
 4. Øjeblik
 5. My Mind
 6. Seducing My Life Away
 7. I Know All The Words But I Can’t Say Goodbye
 8. Sunshine In Atalaya
 9. Make Sure You Are Mine
 10. Beyond
 11. Månebørn 
Foto: Johnny Ekelund Jensen.

Foto & tekst: Johnny Ekelund Jensen.

Lignende artikler

Back to top button