FestivalnytLine-up

Teddy Swims er hovednavn på Suset Festival

I dag kan Suset Festival løfte sløret for det fulde program til landets nye, store musikfestival, der finder sted for første gang den 16.-17. august 2024 på havnen i Esbjerg. Det amerikanske stjerneskud Teddy Swims er årets internationale hovednavn, mens også Anne Linnet og Oh Land tilføjes programmet, der i alt rummer 17 stærke artister.

Programmet til den første udgave af Suset Festival tæller allerede nogle af landets dygtigste liveartister som Nik & Jay, D-A-D, Medina og Andreas Odbjerg. I dag kan festivalen tilføje sit første internationale hovednavn i form af den hypede amerikanske singer-songwriter Teddy Swims, der for nylig imponerede både publikum og anmeldere i en fyldt K.B. Hallen.

Det glæder festivaldirektør Tobias Kippenberger, at man allerede i festivalens første år har fået mulighed for at booke et stort internationalt hovednavn.

“Jeg har virkelig glædet mig til at offentliggøre Teddy Swims som vores internationale hovednavn. Et nyt navn på den globale stjernehimmel, som er i fuld gang med at lægge hele verden ned – og jeg er sikker på, at han vil stråle over Esbjerg Havn i mange år frem. Samtidig er jeg superstolt over det fulde program, og at vi lykkes med så moderne og alsidigt et lineup. Fra popfester med Nik & Jay, Medina og Andreas Odbjerg over regulære rocklegender som D-A-D og Magtens Korridorer til nyere hiphop-stjerner som ICEKIID og Tessa. Jeg er sikker på, at alle gæster på Suset kan finde noget, som falder i deres smag”, udtaler festivaldirektør Tobias Kippenberger.

Dagens offentliggørelse til Suset

Teddy Swims
Anne Linnet
Oh Land

 

Teddy Swims
Den amerikanske singer-songwriter Teddy Swims, med det borgerlige navn Jaten Dimsdale, gjorde første gang opmærksom på sig selv i 2019, hvor han opnåede stor popularitet på YouTube med en række covers af kendte sange fra artister som The Weeknd, Lewis Capaldi og Marvin Gaye. Det store gennembrud kom sidste år med singlen “Lose Control”, der gik nummer 1 over hele verden og har over 600 millioner afspilninger på Spotify.

Singlen var en forløber for debutalbummet I’ve Tried Everything but Therapy (Part 1), hvor Teddy Swims dykkede ned i sin egen historie og behandlede emner som selvtilgivelse og gamle traumer. Swims synger med hjertet uden på tøjet og med en ærlighed, som ikke kan undgå at påvirke lytteren. For nylig spillede han for et udsolgt K.B. Hallen i København – efter det viste sig, at han havde vokset sig for stor til Store VEGA – og til sommer er turen så kommet til Esbjerg, hvor han bliver Susets første internationale hovednavn.

Anne Linnet
Anne Linnet behøver nok ingen introduktion. Fra debuten i 1973 har den ikoniske danske sangerinde udgivet et utal af album og evergreens, både som solist og sammen med andre, og det er de færreste, der ikke kan synge med på hits som “Barndommens Gade”, “Tusind Stykker”, “Smuk & Dejlig” – og man kunne blive ved.

Men selvom mange husker klassikerne, så udgiver Anne Linnet stadig musik. I marts i år udkom hendes 20. studiealbum som solist, Rubin Safirer Krystaller, som indeholder nyfortolkninger af sange fra bl.a. Swan Lee, Suspekt og Sivas samt Toppen af Poppen-kollegaerne Medina, Peter Sommer, Dopha, Jonah Blacksmith og Mekdes. Mon ikke man kan se frem til både noget nyt og noget klassisk, når Anne Linnet gæster Suset til august?

Oh Land
Oh Land skrev og producerede sit debutalbum Fauna i 2008. Siden har Nanna Øland Fabricius udgivet fire album og en lang række hitsingler som “White Nights”, “Sun of a Gun”, “Renaissance Girls” og “Speak Out Now” – og turneret rundt i hele verden, både som hovednavn og som support for verdensstjerner som Katy Perry og Sia. Som sangskriver har hun arbejdet sammen med Pharrell Williams, Sia, John Legend og Tricky.

Efter syv år i New York har Nanna Øland Fabricius igen fået fast base i Danmark, hvor hun bl.a. har medvirket i film, komponeret musik til teatre og symfoniorkestre samt haft en hovedrolle i opsætningen af De Syv Dødssynder på Den Kgl. Opera i København. Senest har hun også haft en af hovedrollerne i biograffilmen For Evigt.

I november sidste år udgav Oh Land sit længe ventede sjette studiealbum Loop Soup, hvorfra man finder singler som “Bleeed”, “My Freak” og “Bucket List”, som man kan glæde sig til at opleve live på havnen i Esbjerg til sommer, når Oh Land gæster Suset.

Det fulde program er nu offentliggjort
Når Danmarks helt nye festival løber af stablen på havnen i Esbjerg, bliver det med de følgende 17 kunstnere: Teddy Swims, Nik & Jay, D-A-D, Medina, Andreas Odbjerg, Malte Ebert, Gobs, Anne Linnet, Magtens Korridorer, Tessa, Barselona, Noah Carter, ICEKIID, JJ Paulo, Oh Land, Pil og Sebastian Wolff. Der vil desuden blive offentliggjort madprogram og særlige events, der kan opleves til Suset Festival.

BILLETSALG
Partoutbillet: 1250 DKK ekskl. gebyr
Partoutbillet, børn (6-12 år): 430 DKK ekskl. gebyr
Partoutbillet, børn (0-5 år): 50 DKK ekskl. gebyr
Partoutbillet, Dækket VIP: 1845 DKK ekskl. gebyr
Partoutbillet, Dækket VIP upgrade: 595 DKK ekskl. gebyr

Dagsbillet: 795 DKK ekskl. gebyr
Dagsbillet, børn (6-12 år): 270 DKK ekskl. gebyr

Dagsbillet, børn (0-5 år): 30 DKK ekskl. gebyr
Dagsbillet, Dækket VIP: 1190 DKK ekskl. gebyr
Dagsbillet, Dækket VIP upgrade: 395 DKK ekskl. gebyr

Lignende artikler

Back to top button